Стопи се: Ани Салич изхвърли над 10 килограма и обясни как го постигна! (диетата й е в два варианта - труден и лесен)

https://goreshto.net/novini/stopi-se-ani-salich-izhvarli-nad-10-kilograma-i-obyasni-kak-go-postigna-dietata-y-e-v-dva-varianta-truden-i-lesen/50162 Goreshto.net
Стопи се: Ани Салич изхвърли над 10 килограма и обясни как го постигна! (диетата й е в два варианта - труден и лесен)

"Това е най-доброто нещо, което съм правила за себе си до момента! Сам не можеш да се познаеш", смее се Ани Салич!Ани Салич успя да се спаси от наднорменото тегло и определено изглежда чудесно!

Разводът с Бранко Салич подейства като катализатор за промени на Ани Салич. За щастие промени към добро. Водещата буквално грее не само от ефира, а близки и приятели са възхитени от силата на духа и енергията й. Готова за нов живот и щастливи мигове, новинарката на Нова телевизия реши да започне с първото, за което се сеща всяка дама. А именно визията и здравето си. Ани Салич се подложи на диета, с която успя да изхвърли (както сама се изразява) над 10 килограма от теглото си. Помним, че преди време тя беше доста едричка, дори пълна. Това обаче се дължеше на постоянния стрес с Бранко и навика й да похапва всеки път, когато й е криво. "Е, това е и първото, което забравих категорично. Ако искаш да си здрав и доволен, никога не бива да се утешаваш с храна", убедена е Салич.

Чудното си отслабване Ани Салич е постигнала с диета, която тя самата разкрива. Тази диета е в два варианта - труден и лесен. И зависи от желанието и възможностите на всеки човек, който я захване.

Самата Ани е правила трудния вариант, който е от десет пълни дни. Зверски трудно й било през първите три дни, а после свикнала, а и видяла първите резултати, които я обнадеждили. "Това е най-доброто нещо, което съм правила за себе си до момента! Сам не можеш да се познаеш", смее се Ани Салич. И така, въпросната диета за отслабване се състои от приема само на една напитка и никаква друга храна през посочения период. Напитката се прави от литър вода, която е преварена или минерална. В нея се разреждат десет лъжици кленов сироп и още толкова лъжици лимонов сок. Прибавя се малко лют червен пипер или малко настърган джиндифил, а може и двете, стига да сте издръжливи на парливко. Това количество се изпива в рамките на всеки един ден като освен него се приемат по още поне два литра вода. Както обяснихме, храна не се поема, затова и трудният вариант на диетата на Ани е наистина труден. Лесният е ако просто заменим вечерята си с тази напитка, а преди всяко от храненията да приемаме от нея с половин час разлика между двете. Това също гарантира чудесни резултати, макар и не за десет дни, а за близо месец. Други пък можат да стартират като изкарат само три дни на този режим. След които със сигурност ще са стопили три, а може и повече килограма. Ани Салич е доволна, защото освен отслабване, тази диета сваля напълно лошия холестерол, както и засилва имунната система повече от прекрасно. Тя чисти организма ни от всички токсини и вредни вещества, а артериите прочиства от лошите отлагания в тях.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.