Здраве и диети Новини

Най-великата рецепта с чесън: Мощен лек против тумори и болки в ставите! (взима се по точна схема – виж таблицата)

Тази уникална рецепта против тумори и болки в ставите е открита през 1971 година!

Тя е открита през далечната вече 1971 година, а действието й е доказано и проверено милиони пъти през годините. Затова и с право я наричат най-великата и мощна рецепта с чесън, която бори тумори и болки в ставите.

Но и не само това – консумацията й по точно показаната схема прави имунната система издръжлива на всякакви заболявания. Бъдете сигурни, че няма и да си спомните що е то настинка, вирус или грип. И това е най-малкото. Тази смес е най-доброто против злокачествени образувания в тялото.

Състои се само от две съставки и това са чесън и етилов спирт. Може би повечето от вас я знаят и са я изпробвали, но който не е, съветваме го да не губи ценно време. А да се погрижи за здравето си незабавно.

Прави се повече от лесно тази рецепта като трябва само да си приготвите 350 грама изчистен стар чесън. Стривате го в едно дървено хаванче – задължително дървено, за да запази всичките си полезни свойства. А после го поставяте в 200 грама етилов спирт от 96 процента.

Първо си поставяме чесъна в буркан, а отгоре го заливаме със спирта. Затваряме плътно буркана или съда и го оставяме на тъмно, където престоява за цели десет дни. От време на време през този период разклащаме буркана и пак го оставяме.

След посочения период това природно лекарство вече е готово за употреба като от него се приемат само няколко капки, разтворени в прясно мляко. 20-ина минути преди всяко от трите хранения се приемат по посочените капки в млякото. Количеството на самото мляко е 50 грама, не повече.

По-долу под текста ще видите и точната схема, която е особено важна при употребата на този лек с чесън. Спазвайте я стриктно, за да получите и пълния ефект от лечението. Прави се 11 дни като е достатъчно да повтаряте курса най-много два пъти годишно.

Освен всичко друго, тази рецепта спомага и за бързото премахване на излишните мазнини от организма.

А ако искате да обогатите рецептата и да я направите годна и за външна употреба, прибавете към нея малко олио. То съдържа ценната линоленова киселина и в комбинация с чесъна и спирта прави чудеса против различни болки по тялото. Достатъчно е само да смесите три равни части от съставките, да ги разбъркате и да намажете проблемния участък от тялото си.

чесън

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.