Да, това е Дони днес: С 35 кг. по-слаб и в отлично здраве! (ето с какъв уникален по рода си метод го постигна + СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/da-tova-e-doni-dnes-s-35-kg-po-slab-i-v-otlichno-zdrave-eto-s-kakav-unikalen-po-roda-si-metod-go-postigna-snimki/50159 Goreshto.net
Да, това е Дони днес: С 35 кг. по-слаб и в отлично здраве! (ето с какъв уникален по рода си метод го постигна + СНИМКИ)

Добрин Векилов - Дони е не просто отслабнал, той е неузнаваем!

Да, знаем, че ще се опулите от изненада, защото първо и ние направихме същото. Но да - това е Дони. Същият Добрин Векилов - Дони, който с чувство за хумор се представя като Дони на Нети. Музикантът и продуцент успя да разтърси дори най-близките си хора, които не са го виждали отдавна. А причината е, че не е просто променен, той е неузнаваем. С над 35 килограма по-малко от теглото си Дони се чувства чудесно, въпреки че всички са на мнение, че му е време да спре. И дори да качи малко, за да не заприлича на каторжник от Освиенцим.

Ние също подкрепяме това мнение, но в случая важен е методът, по който Дони успя да се прости с наднорменото тегло от преди години. Спомнете си, че имаше период, в който той беше със завидни бузки и дори коремче, което му тежеше.

Тайната на Дони не е никаква тайна, защото той я разказва и споделя на всеослушание. Най-важното при този режим, е храненето, както и една специфична тренировка от по само 5 минути на ден. Но да се върнем най-напред към храненето. То трябва да се състои от много, наистина много пресни плодове, зеленчуци, кълнове и изобщо храни в суров вид. Суровите храни трябва да са близо 75% от дневното меню на всеки от нас. Останалото може да е приготвено на пара, варено или печено на фурна. В никакъв случай обаче не и пържено, както и тестено или сладко. Алкохол и вредни храни като солети и чипсове, са напълно забранени. Поне в рамките на един месец, за който ще се простите с до 15 килограма от теглото си. Да, знаем, че звучи почти невероятно, но според Дони промяната в храненето прави чудеса с организма и фигурата ни. А и закалява здравето ни повече от всичко друго. Освен това обаче трябва да изпълняваме прочута японска техника за премахване на мазнини от тялото. За целта е нужно да си набавите една хавлиена кърпа с дължина около 40 сантиметра. Навивате я хубаво, за да се получи дебелина от около 7 сантиметра и я завързвате, за да не се разгъва под тялото ви. След това този импровизиран сноп си го поставяте под кръста в легнало положение, както е показано на снимката. Разделяте си леко краката, за да се получи разстояние към 20 сантиметра между тях. Вдигате си ръцете нагоре и допирате палците. В тази поза и с хавлията под кръста стоим точно пет минутки, не повече. И така всеки ден. Това е уникална техника, създадена от д-р Фукуцудзи, която Дони практикува от години. Певецът обяснява все пак, че в началото може и да ви е трудно, затова започнете от 2-3 минутки, може и от една. Постепенно увеличавате времето, докато стигнете до 5 минути на ден.

1 Коментара

OcfHKq

преди 5 месеца

<a href=http://alevitra.mom>brandlevitra on line</a> Several medications for cancer are correlated with a high risk of thrombosis

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.