Истинско чудо: Тайна църква на Свети Николай лекува болести и сбъдва желания! (запалете свещ и оставете листче с молбата си)

https://goreshto.net/novini/istinsko-chudo-tayna-carkva-na-sveti-nikolay-lekuva-bolesti-i-sbadva-zhelaniya-zapalete-svesht-i-ostavete-listche-s-molbata-si/50158 Goreshto.net
Истинско чудо: Тайна църква на Свети Николай лекува болести и сбъдва желания! (запалете свещ и оставете листче с молбата си)

В тази малка църква на Свети Николай се сбъдват желания за здраве и късмет!

Само след няколко дни ще посрещнем големия празник Никулден. Не само тогава обаче трябва да се осланяме на помощта на Бог, Богородица и светиите като Свети Николай. Нужно е да вярваме, за да сбъднем желанията си и най-вече да се отървем от болестите и злото в живота си.

Читатели не спират да говорят за чудото, което се случва в тайната църква на Свети Николай. Истинско чудо, което лекувало болните дори от най-тежките болести. Изправяло парализирани на крака и дарявало с рожба бездетни семейства.

Наричат я тайната църква, защото е малка и не е една от най-известните у нас. Намира се в община Рила, на чиято територия са запазени множество параклиси. Всички те са построени на местата на стари оброчища и са свързани с интересни предания и легенди. Въпросната църква Свети Николай се намира точно в центъра на един квадрат, който чертаят селцата Мурсалево, Стоб, град Рила и Смочево. В центъра на този мисловен квадрат се намира това наистина чудно и свято място, за което местните разказват легенди. Там, в църквата стои изображението на Свети Николай Чудотворец, което прави чудеса вече толкова години. Не само местни, но и хора от цялата страна се стичат на мястото, за да се поклонят пред иконата и да отправят молитвите си за себе си и близките си хора. "Няколко книги има, в които хиляди хора са написали своите благодарности към Свети Николай. Хора, на които е помогнал и които е спасил от зло и болести. А около рамката на иконата му има множество бележки. Трябва да напишеш на листче молитвата си към него и да го поставиш с вяра до иконата. Ако щете вярвайте, но молитвите се сбъдват", разказват хора от село Мурсалево. Те се кълнат, че това място има невероятна и рядко срещана сила. Която не остава скрита от никой, който е дошъл да се помоли. Мигновено те обзема прилив на сили, а не след дълго разбираш, че си получил онова, за което си се молил. "Много често хора разказват, че Свети Николай им се явил в съня след като са били в църквата. И им е казал какво да направят, за да успеят в проблемите си, както и как ще се излекуват. Велико е това място, само питайте местните в района и те ще ви упътят", обясняват хората.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.