Луда и дебела ли: Виж чия любовница се оказа Мариела Нордел! (ще ви падне ченето + МНОГО СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/luda-i-debela-li-vizh-chiya-lyubovnica-se-okaza-mariela-nordel-shte-vi-padne-cheneto-mnogo-snimki/50154 Goreshto.net
Луда и дебела ли: Виж чия любовница се оказа Мариела Нордел! (ще ви падне ченето + МНОГО СНИМКИ)

Мариела Нордел е един от най-оплюваните съквартиранти в Биг Брадър!

Луда, злобна, опасна, дебела... Тези и ред други квалификации ежедневно се чуват по адрес на Мариела Нордел в Къщата на Биг Брадър. Единственият човек, с когото тя комуникира що годе нормално, е певицата Луна. Която е и другият аутсайдер в Нови хан. Оказа се обаче, че Мариела има история, с която може да сложи в малкото си джобче всички съквартиранти. И най-вече мацките, които й се правят на голямото "дубрутру". Защото стана ясно, че Мариела Нордел е имала силна и изпепеляваща любов не с кого да е, а с олимпийския шампион по борба Атанас Комшев. За по-младите ще обясним, че Комшев отнесе златото по класическа борба на Олимпийските игри в Сеул през далечната 1988-ма година. Няколко години по-късно, през 1994-та година, той е разстрелян показно у нас, докато пътувал с колата си от столицата за Варна. Мариела Нордел преживяла повече от тежко убийството му и едва се съвзела, разказват близки до нея източници. По онова време, времето на силовите групировки и мутрите, Нордел била първа дружка и със самия Васил Илиев. Той и аверите му я харесвали заради цапнатата уста, мъжкия характер и купонджийски нрав. Тогава Мариела обитавала апартамент от 200 квадрата в центъра на столицата и често правела щури купони в дома си. Тя била заклета рокаджийка и пеела завидно добре всички песни на Милена. А и била стройна и красива, не повече от 45 кила. Двамата с Атанас Комшев дори смятали да узаконят връзката си, когато се случило фаталното покушение срещу него. "Той беше толкова влюбен и галантен с нея. Отваряше й вратата като влизат някъде, дърпаше й стола, подаряваше й различни неща. Като принцеса я гледаше", коментират източниците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.