България Новини

Уникум: Плати ли някой на Теодора за чудовищния запис?! (заченала от Борисов, той я насилвал – СНИМКИ/ВИДЕО)

Теодора Леонидова разтърси с шокиращи обвинения към Бойко Борисов!

Потресаващ запис на варненката Теодора Леонидова изтече в канала за видеосподеляне Youtube преди броени дни. Въпросната г-жа, която се представя за адвокат, юристка, бълва чудовищни обвинения срещу Бойко Борисов.

Думите й действително са потресаващи като тя разкрива как преди години настоящият премиер на държавата я е насилил. Как тя е забременяла от него, но той я принудил да махне бебето. И още редица разтърсващи гнусотии по адрес на министър председателя.

Въпросният запис продължава 15 минути и за пръв път беше публикуван в сайта Афера.БГ. Видеото взриви страната и особено привържениците на Бойко Борисов. Които са убедени, че подобни твърдения са абсурдни и дори престъпни. А тази дама трябва да бъде подведена под отговорност за клевета.

В записа, Теодора Петрова – Леонидова разказва подробно как Бойко Борисов я насилвал няколко пъти. Как била извеждана до съседна Гърция и как в това били намесени още куп известни на местно ниво имена.

Тя твърди, че със случващото се с нея бил отлично запознат и тогавашният лидер на ГЕРБ във Варна – Павел Димитров. “Той беше очевидец на много неща и затова изгуби кариерата си”, обяснява Леонидова.

Думите й обаче будят сериозни и напълно логични съмнения. А именно защо чак сега госпожата, която живее вече в чужбина, се е сетила да обвини Борисов в подобни престъпления. И къде е била до момента.

Както и защо вместо само за себе си и проблема си, тя говори и за предишните обвинения на Сесил Каратанчева и баща й към Борисов. Припомняме, че през 2012-та тенисистката хвърли бомбата като заяви публично, че Борисов я е свалял и й изпращал гнусни СМС-и. Тогава тя била на 14 години.

Впоследствие обаче се оказа, че в тези твърдения единственото вярно нещо е името на премиера. А обвиненията били скалъпени от родителя на Сесил – Радослав Каратанчев за 750 бона. С толкова бил затънал той в борчове към опасни хора от подземния свят.

“Той е луд, той е психопат, той не ме оставя да живея. Появи ли се някой около мен, той праща да го пребият”, говори в записа си Теодора Леонидова. Но думите й звучат меко казано неподплатено и абсурдно.

Вижте потресаващото ВИДЕО ТУК

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.