Дядо Иван от Чавдар: Сто камъка от жлъчката изхвърлих с този илач! На цяло село го дадох (помага и при увеличен черен дроб)

https://goreshto.net/novini/dyado-ivan-ot-chavdar-sto-kamaka-ot-zhlachkata-izhvarlih-s-tozi-ilach-na-cyalo-selo-go-dadoh-pomaga-i-pri-uvelichen-cheren-drob/50145 Goreshto.net
Дядо Иван от Чавдар: Сто камъка от жлъчката изхвърлих с този илач! На цяло село го дадох (помага и при увеличен черен дроб)

Цяло село Чавдар говори за дядо Иван и неговия илач за камъни в жлъчката, бъбреци и черен дроб!

Дядо Иван от село Чавдар отдавна си е заслужил славата и уважението на съседите. И не само за добротата си, а и за своя домашен илач, който щедро раздавал на всички. Против камъни в жлъчката и лечение на черния дроб. Чул рецептата за него от няколко народни лечители и решил да им се довери. "Няма по-добро лекарство за тези проблеми от това чудо. Навремето ми беше толкова зле, че си викам - отидох. Каквото беше, беше. Искаха да ме оперират, но не щях и да чуя. Нямам вяра на болниците. Накрая послушах тези народни лечители, проверих тук-там и си направих тая смес. Сто камъка от жлъчката изхвърлих", разказва дядо Иван. И обяснява как се прави неговото лекарство. Трябвало да се вземе едно кило корени на магданоз и да се нарежат на ситно. Сваряват се хубаво в един литър вода. Варят се, докато не забележим, че течността е почти извряла и е останала наполовина. След това махаме от котлона и оставяме течността да изстине, преди да я прецедим през марля. Към прецедената течност прибавяме сок от цяло кило лимони и 400 грама качествен зехтин. "Бъркаме много хубаво сместа и я пазим в добре затворен и стъклен съд, но задължително на тъмно място. Не я слагайте в пластмаса, защото е вредна, а и качествата на съставките се променят и губят. Взимайте всяка сутрин на празен стомах по една голяма лъжица от сместа", обяснява дядо Иван от село Чавдар, пише Пик. Съветва преди илача да не сме пили нито чай и кафе, нито вода дори. После през деня се взимат още една лъжица на обед и една вечерта. Отново преди да седнем на масата, поне половин час.

Неговата открита рецепта правила чудеса за изхвърляне на камъни от жлъчката, както и за лечение на уголемен черен дроб. Тя помагала много при проблеми и камъни в бъбреците. И е идеална за пълна детоксикация на целия ни организъм.

Много от комшиите му вече отдавна са опитали от народното лекарство и останали страшно доволни. "Пък, който не вярва, да се трови с хаповете от аптеката и да си дава парите на вятъра", маха с ръка възрастният човек.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.