Диабетът Е лечим: Този режим е труден, но дава феноменални резултати след 11 дни! (Читатели смаяха - здрави сме)

https://goreshto.net/novini/diabetat-e-lechim-tozi-rezhim-e-truden-no-dava-fenomenalni-rezultati-sled-11-dni-chitateli-smayaha-zdravi-sme/50118 Goreshto.net
Диабетът Е лечим: Този режим е труден, но дава феноменални резултати след 11 дни! (Читатели смаяха - здрави сме)

Читатели ни смаяха с писмото си, в което споделят, че са преборили диабета!

Сред бичовете на нашето време и една от най-опасните болести, се нарежда диабетът. Най-често се открива при пациентите диабет тип 2. При него панкреасът не може да произвежда достатъчно инсулин, който поддържа нормалните нива на глюкозата в организма. Ако не се вземат мерки и не се лекува, човек с диабет тип 2 увеличава с цели 36% риска от проблеми с бъбреците, загуба на зрение, сърдечна недостатъчност и ранна смърт. Ужасяващи, но действителни заплахи. Затова и нашите читатели от Лом - Маргарита и Дафин ни смаяха с изповедта си. А именно, че са успели да се излекуват от диабет тип 2. И то само за 11 дни. Двамата са били диагностицирани с този вид диабет и се запознават случайно в тематична група в социалната мрежа. Това, че са от един и същи град, ги кара да кореспондират и да си помагат повече като и двамата търсят алтернативни методи за справяне с проблема. Първа на този режим се престрашава Маргарита, а когато разбира за ефекта му, го прави и Дафин.

"Не сме го измислили ние, нито го взехме на сляпо, ей така - чули недочули. Изчетохме много за него и за професор Рой Тейлър от Нюкасъл, който е открил това лечение сред редица проучвания и пълно изцерение на множество пациенти.

Диабет тип 2 най-често възниква от натрупване на мазнини около задстомашната жлеза и черния дроб. Този драстичен режим спомага и на двата органа да се изчистят и активизират, с което състоянието на болния се подобрява експресно", пишат читателите. 7 от 11 болни от диабет тип 2 са се излекували напълно от болестта с този режим. Труден е, защото съдържа множество лишения, но определено си струва в името на най-важното - живота и здравето. Режимът се състои от прием само на 800 калории дневно. Като 600 от тях са от супи и шейкове, а останалите 200 от пресни зеленчуци. Приема се и по три литра вода за 24 часа. Маргарита пише, че само за ден и половина нивото на кръвната й захар спаднало от 7 ммол/л на 5,7 ммол/л. Чувството за глад постепенно се притъпявало от приема на водата. На единадесетия ден кръвната й захар била феноменалните 4,2 ммол/л. След като спряла диетата и възстановила нормалното си хранене, три месеца по-късно захарта й се била покачила едва до 5,2 ммол/л. Позволените храни за този режим са карфиол, броколи, целина, домати, маруля, краставици, тиквички, гъби, аспержи, бобови кълнове, червен пипер, зеле, супи, чушки, билки, лук, праз лук и подправки. Не бива да се приемат месо, яйца, риба, пилешко, макаронени изделия, ориз, картофи, млечни продукти, плодове и алкохол. "Трудно е, но резултатите си заслужават усилията", убедена е читателката. А вие знаете ли за този режим и правили ли сте го?! Ако сте запознати, очакваме и вашите коментари по сериозната тема за лечение на диабет.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.