Аня Пенчева: С годините не ни трябват диети, а бърз метаболизъм! Тази напитка прави чудеса (отслабване и здраве в едно)

https://goreshto.net/novini/anya-pencheva-s-godinite-ne-ni-tryabvat-dieti-a-barz-metabolizam-tazi-napitka-pravi-chudesa-otslabvane-i-zdrave-v-edno/50115 Goreshto.net
Аня Пенчева: С годините не ни трябват диети, а бърз метаболизъм! Тази напитка прави чудеса (отслабване и здраве в едно)

Аня Пенчева сподели рецептата за възможно най-добрата напитка за бърз метаболизъм!

Красива на каквато и да е възраст. Това е актрисата Аня Пенчева, която дори и днес не може да бъде изместена от младото поколение. Стане ли дума за гореща и пленителна жена от киното и театъра, то първото, за което се сещаме, е нейното име. Според Аня Пенчева красотата и младежкото излъчване се дължат на добър ген, с какъвто тя се гордее. Признава обаче, че с годините все по-лесно се трупат килограми, а все по-трудно се отслабва. Защото вече причината не е в обилното хранене, а в забавения метаболизъм.

И уточнява, че бързият метаболизъм е важен и ценен не само за фигурата, но и за всички процеси в организма. Той гарантира здравето ни за години напред, затова и трябва да се стараем да го поддържаме колкото се може по-добър.

От близо половин година Аня Пенчева се е влюбила в една напитка, която прави чудо за метаболизма. Колкото повече се пие, толкова повече помага. А резултатът е очевиден - храним се така, както винаги, но не пълнеем. Напротив - отслабваме. Щерката на Аня Пенчева - Петя Дикова става все по-стройна, благодарение на тази напитка. И често се хвали наред, че си хапва с охота, а нищо не й се лепи. Всичко се състои в приема на смес от мента, зелен чай и грейпфрут. Нужни са пет пакетчета зелен чай, осем листа от мента и един грейпфрут, както и литър вода. Водата се слага да заври и щом кипне, в нея се добавят пакетчетата зелен чай. Сваля се съда от котлона и се оставя да престои настрана за десетина минути. След това се прибавя вътре нарязания на парчета грейпфрут заедно с листата от ментата. Добре е да се изчака най-малко два часа преди консумация, за да може всички съставки да си пуснат изцяло полезните вещества. Затова и Аня Пенчева си приготвя напитката вечер, така е готова за сутринта. Първата доза се пие на гладно - в количество, което всеки сам си реши. Трябва обаче да е най-голямото за деня. След това може да се повтори около половин час преди хранене. При желание може да се овкуси с малка лъжичка мед. Ефектът е огромен и се вижда с просто око още на втората седмица, споделя актрисата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.