Д-р Неделя Щонова в интервю: Това е най-силният природен лек, който правим у дома от години! Не вярвайте на други, които лъжат от мое име

0

Д-р Неделя Щонова дава своята изпитана рецепта, която е истинско чудо за зимния сезон!

Името на д-р Неделя Щонова неведнъж е било свързвано с какви ли не илачи, лекове, рецепти, диети за отслабване и прочие. Стигна се дотам, че самата тя не издържа и предупреди читателите и потребителите в мрежата да не вярват на повечето от т.нар. “лекове и съвети” на Неделя Щонова.

Това, което има да ни каже тя, го казва в интервю – или по телевизията, или в сериозния печат. Като вестник “24 часа”, за който чаровната и обичана от всички лекарка споделя може би единствената достоверна дотук своя рецепта.

Разбира се, тя не е измислена от нея, но в семейството й я правят отдавна. И особено през есенно-зимния сезон, в който организмът ни се нуждае от ударно подсилване на имунната система. За да се бори успешно с множеството вируси и грипа, който обикновено ни атакува през януари и февруари.

“Ако трябва наистина да дам съвет и нещо, което съм ползвала и чиито ефект високо ценя, то това е на първо място меда. У нас си взимаме един килограм мед – разбира се, качествен и истински. В него слагаме 10 грама пчелно млечице и 200 грама пчелен прашец. Хубаво се разбърква – за предпочитане с дървена лъжица, а после се съхранява на стайна температура”, услужливо споделя своето природно чудо д-р Неделя Щонова.

И допълва, че от тази велика за здравето смес, се взима по една лъжица (супена), три пъти на ден, но преди хранене. Тя отлично спомага за укрепване на организма и е истински дар за здравето и имунната ни система.

Освен това Неделя Щонова допълва, че редовно прави на любимите си хора чай от лайка, коприва, шипка или липа. Те са отлични и силни имуностимуланти, които ни поддържат в отлично здраве и тонус.

“Чаят от женшен също е с отлично имуностимулиращо и антиоксидантно действие. Правим го у нас като го редуваме с прекрасния зелен чай. Останалото са топли отношения, приятни и задушевни разговори, и много любов. Защото състоянието на духа е от огромно значение за физическото ни здраве”, убедена е Неделя Щонова в своето интервю. Което дава пред в-к “24 часа” още преди две години. (Сн: от вестника)

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.