Мощна смес изкарва слузта от белите дробове и лекува дихателните пътища! (особено полезна е и за деца - точни указания)

https://goreshto.net/novini/moshtna-smes-izkarva-sluzta-ot-belite-drobove-i-lekuva-dihatelnite-patishta-osobeno-polezna-e-i-za-deca-tochni-ukazaniya/50093 Goreshto.net
Мощна смес изкарва слузта от белите дробове и лекува дихателните пътища! (особено полезна е и за деца - точни указания)

Тази смес под формата на компрес вади слузта от белите дробове, пречиства ги и лекува кашлица!

Ще ви покажем една отдавна известна смес, която бързо изкарва слузта от белите дробове, лекува дихателните пътища и премахва дълбоката и упорита кашлица. Може би вие също сте изпитали на свой гръб уникалните й качества. Но ако не сте или сте я забравили, време е да се подсетите. Особено полезен е този компрес за децата, а и за тези, които са любители на тютюневия дим. Защото компресът не само лекува временни заболявания, а действа идеално за прочистване на белите дробове. И така - снабдете се с брашно, джинджифил, натурален мед, растително масло, салфетка, марля и една самозалепваща се лента. Това са нещата, които ни трябват за компреса. Правим лечебната смес като първо смесваме меда с брашното. Но слагаме от начало малко мед, за да се образува нещо, подобно на тесто за питка. След това си добавяме и джинджифила, чието количество в настърган вид, не трябва да е повече от 1-2 лъжици (супени). После прибавяме малко растително масло, за да се образува лапа с големината на дланта ни. Тази смес си я слагаме върху салфетката, а нея самата я увиваме в тензух. Важно е да знаем, че първо трябва да намажем мястото, върху което ще сложим компреса, със свинска мас или с кокосово масло. Това се прави, за да не загрява прекалено много кожата ни. А после вече си поставяме самия компрес като го залепваме със самозалепващата се лента. Не поставяйте компреса точно върху или много близо до сърцето, не го правете повече от три вечери и не оставайте да спите с него. Времето, през което може да го държите върху себе си, е толкова, колкото сами ще започнете да усещате загряващия му ефект. Ако сте пушачи, може да сложите и горчица към сместа за компреса, защото така полезното действие ще е още по-силно. Желаем успех на всички, които са го правили или тепърва ще го изпробват! Бъдете здрави!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.