България Жълто Новини

На Хелоуин снощи: Ники Михайлов награби Николета за…! (СНИМКИ от горещата им “блъди” сватба)

Николета Лозанова и Ники Михайлов си спретнаха доста нетипична сватба на Хелоуин!

Всички наши т.нар. “звезди” празнуваха Хелоуин снощи. Надпреварата кой и по-по-най обаче май спечелиха Николета Лозанова и Ники Михайлов. Двамата посрещнаха Деня на Вси Светии с… гореща и доста “блъди” сватба.

Николета вече сме я виждали като булка на венчавката й с Валери Божинов преди години. Този път обаче бившата водеща на “Папараци” отвя главите на феновете си с дълго бяло було и… бяло бельо. Това беше цялата й булчинска одежда.

За разлика от нея вратарят Ники Михайлов реши да спази традицията и се барна в официален черен костюм с бяла риза и папионка. Обилно наплесканите им с червена боя лица и дрехи обаче успяха да шокират приятелите им и посетителите на заведението, в което празнуваха.

НиЛо и Николай Михайлов посрещнаха Хелоуин в един от най-вървежните нощни клубове в столицата. Но преди това се позабавляваха с малката щерка на Николета – Никол Божинова, която беше дегизирана като мини Жена Котка.

Доста спорни са коментарите доколко това тясно кожено облекло и грим са подходящи за момиченце на нейните годинки, но мненията ги оставяме на вас. Ние просто ви показваме снимките, с които плеймейтката и вратарят се похвалиха в мрежата.

За тайната, в която държаха връзката си досега, някак шокираща е лекотата, с която Ники Михайлов гепи Николета за… Сами виждате за какво. Очевидно на нея това й доставя огромно удоволствие – нали и тя като Джулиана Гани се идентифицира само с визия и тяло.

Любопитно е дали след фалшивата Хелоуин сватба двамата не планират и истинска такава. Николета Лозанова отдавна се е зарекла, че ще има още едно дете и май вече е срещнала мъжа, който да й го измайстори.

Ще следим развитието на бурната им любов и сме сигурни, че съвсем скоро ще има за какво да се говори покрай тях.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.