Опра Уинфри: Чаша от него на ден! Само това е нужно за метаболизъм и тяло, които няма да познаете (ето рецептата й)

https://goreshto.net/goreshto/opra-uinfri-chasha-ot-nego-na-den-samo-tova-e-nuzhno-za-metabolizam-i-tyalo-koito-nyama-da-poznaete-eto-receptata-y/50084 Goreshto.net
Опра Уинфри: Чаша от него на ден! Само това е нужно за метаболизъм и тяло, които няма да познаете (ето рецептата й)

Голямата Опра Уинфри разкри своята "малка тайна" за отслабване и перфектен метаболизъм!

Едва ли има по-добра и обичана водеща от нея по света. Това е Опра Уинфри, която завладя милиони. Не само с таланта си, но и с желанието си да помага на останалите. Тя е една от малкото истински звезди, които никога не са крили начините, по които са отслабнали, подобрили здравето си и ред други неща. Опра сподели и "малката си тайна", както я нарича, за драстично подобрение на метаболизма и сваляне на излишните килограми. Истината се крие в чашата със зелен еликсир, който приема всяка сутрин. "Не мога да започна деня си без нея. Като видях какво прави не само с тялото, но и със здравето ми, се влюбих завинаги. Благодаря ти, Оз", казва водещата. Която се е доверила на една от феноменалните рецепти на известния Доктор Оз. Става дума за зеленото смути, което ускорява метаболизма, допринася за трайно отслабване, но прави и чудеса за здравето. Смутито помага при астма, високо кръвно и проблеми с храносмилането. А също така предпазва от рак на гърдата и проблеми с белия дроб и високия холестерол. Рецептата съдържа три стебла от целина, две средни ябълки, една краставица, малък настърган корен от джинджифил, един лайм с кората, половин лимон с кората (може да са настъргани), 150 грама магданоз и 60 грама спанак. Начинът на приготвяне на това смути на Опра Уинфри е много простичък. Всичките съставки се нарязват на ситно или се настъргват и след това се поставят смесени в блендера. Разбива се и се изпива веднага. Както знаем, подобен род напитки трябва да се консумират на момента, защото ако престоят (било то и в хладилника), ценните им качества се губят почти изцяло. Затова и единственото по-трудоемко нещо е самото им приготвяне, което трябва да се случва всяка сутрин. "В началото имаше моменти, в които ме домързяваше или ми омръзваше. Казвах си: "Пак ли ще режа и ще се занимавам"... Но след като реално усетих промяната за себе си, подобни оправдания ми се струват невероятна глупост", признава с усмивка Опра Уинфри.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.