България Горещо Здраве и диети

Читател: Бог да поживи проф. Чирков! Това не е лекарство, а чудо (сподели рецептата, която прави 2 пъти годишно)

Читателят Петър Григоров от Благоевград ни изпрати този еликсир на проф. Чирков!

“Бог да поживи проф. Чирков и да му дари още дълги години здраве и живот. На него и на цялото му семейство. Този човек ми спаси здравето и да чукна на дърво, сърцето ми е по-силно от преди. А лекари ме убеждаваха, че трябва да ми се поставя байпас”, това пише в писмото си 53-годишният Петър Григоров от Благоевград.

Преди около две години той научил за великата рецепта на проф. Чирков и решил да я изпробва върху себе си. Това природно чудо, направено единствено от отдавна признатите родни билки, гарантира пълно подобряване на кръвообращението.

Последното, както знаем, е от огромно значение за живота и здравето ни. То захранва клетките ни с всичките им необходими вещества. И поддържа химичните и физиологични свойства на телесните течности.

Доброто кръвообращение носи кръвта от белите дробове към клетките, както и въглероден двуокис в обратната посока. От изключително значение е за всички органи и преди всичко за сърцето. Което може да се поддържа здраво и силно години наред – само с подобряването на кръвообращението в организма.

Рецептата, която Петър Григоров изпрати и която е научил благодарение на проф. Чирков, е следната. Трябва да се снабдим с по 50 грама от всяка от посочените билки – бял равнец, мента или маточина, листа от глог.

“Смесвате по 50 грама от ментата, листата от глога и белия равнец. Взимате после една пълна супена лъжица от сместа и я заливате с 300 милилитра гореща вода. Нека да престои така за 15-ина минути, а после я прецеждате. От тази отвара пиете три пъти на ден по 100 грама. Всеки ден, за цял месец”, обяснява благоевградчанинът.

След като премине курсът от цял месец, се прави един месец почивка и отново се повтаря приема от 30 дни. “Не повече. Само толкова. После като мине година, отново си правите курс от два месеца с почивка между тях. Чувствам се отлично и само мога да благодаря”, пише г-н Григоров.

Ако вие също сте изпитали тази отвара, може да споделите мнението си в коментарите под статията. А и да посъветвате с лично изпитани от вас рецепти и средства за здраве.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.