Новини Шоубизнес

Помните ли го? Той стана хит в “Гласът на България”, а сега с него се случва нещо невероятно!

“Гласът на България” се оказа голям трамплин за мнозина!

Предаването “Гласът на България” наистина открива и развива звезди. Това го научиха много от участниците в него.

Само от последния сезон, който приключи преди няколко месеца, има вече няколко изпълнители със свои авторски парчета. Това е страхотен успех за тях и говори отлично за шоуто.

Един от най-зашеметяващите успехи е на Кристиан Грънчаров. 21-годишният младеж, който достигна до полуфиналите в “Гласът на България”, вече си има песен с видеоклип към нея.

Парчето е кръстено “Завинаги”, като и текстът, и музиката са на Крис. Аранжиментът пък е на DJ Borche. Продуцент е музикалната компания на Владимир Ампов – Графа.

Именно последният бе в основата на доброто представяне на Кристиан в “Гласът на България”. Там той му беше ментор и във всеки кръг го класираше по-напред и напред.

Явно Графа сериозно е харесал таланта на Грънчаров, защото вече работи с него и извън музикалния формат. Нещо, което не прави за първи път.

Влади има навика да си харесва участници от свои предавания и да ги прави звезди. Най-яркият пример е Михаела Филева, която изгря в “Х Фактор”, когато продуцент беше Ампов.

Кристиан Грънчаров е гласен от Графа за новия тийн идол на България. Много девойки се превъзнасят по него и в това му е надеждата за пробив.

От същия сезон на “Гласът на България” вече започнаха своя поход към върховете и други участници. Победителят Радко Петков издаде първия си сингъл, озаглавен “Ябълката на раздора”.

До седмица пък ще излезе дебютът и на Мишо Мишев. Песента му е направена отново от Графа.

Симона Загорова също ниже успехи след “Гласът на България”. Там тя достигна до полуфиналите, но с майка й Глория продължават да творят хитови дуети.

Явно този музикален формат е фабрика за таланти. Все пак да не забравяме, че и Цветелина Грахич излезе именно от там, когато продуцент беше Слави Трифонов.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.