Нели Петкова плаче в болницата: Виж какво се случи след раждането на първородното й дете!

https://goreshto.net/novini/neli-petkova-plache-v-bolnicata-vizh-kakvo-se-sluchi-sled-razhdaneto-na-parvorodnoto-y-dete/49952 Goreshto.net
Нели Петкова плаче в болницата: Виж какво се случи след раждането на първородното й дете!

Нели Петкова получи удар в гърба в най-щастливия си ден!

Певицата Нели Петкова вече е майка, но разочарованията започнаха веднага след раждането. Хубавицата не успя да се зарадва докрай на най-щастливото събитие в живота си. Блондинката роди вчера сутрин, но за цял ден, плюс тази сутрин, Слави Трифонов не й е честитил първородната рожба. Нещо, което наранило доста бившата му служителка. Както е известно, Нели Петкова дълго време таеше тайни любовни чувства към своя началник. Дори се счита, че е напуснала "Шоуто на Слави" именно заради несподелена любов, тъй като горе-долу по това време Дългия се залюби с Мартина Огнянова. Певицата обаче остана в приятелски взаимоотношения с шоумена. Двамата поддържаха връзка през последните 6 години, докато тя се подвизаваше в САЩ. За това свидетелства фактът, че Слави я покани на някои от концертите си. Петкова прекоси океана специално за тях, което още веднъж показа, че обича тв продуцента. Откакто забременя обаче, изпълнителката на "Цветове" бе забравена изцяло от Трифонов. Тя повече не получи покана за негов концерт и отношенията им сякаш прекъснаха напълно. Може би затова не е изненада, че Слави изобщо не се е сетил да честити на Нели Петкова. Тя обаче все се надявала, че той ще се сети да прати поне някой смс. Шоуменът сега има по-важни задачи, които са му приоритет. Най-важната е да се възстанови напълно от операцията, която му бе направена на крака преди близо 2 месеца. Припомняме, че Нели Петкова се установи в Америка и именно там срещна голямата любов. Връзката им не продължи много, преди тя да зачене. 33-годишната певица става майка за първи път. Рожбата й е момченце. По настояване на Нели, раждането се е осъществило на българска земя. Интересното е, че поп дивата няма намерение да зарязва работата за сметка на личния си живот. Тя подготвя нов албум, който трябва да излезе наяве още през есента. Нели Петкова работи в "Шоуто на Слави" между 2004 и 2011 г. Тя зае мястото на Деси Добрева, която също напусна предаването.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.