Баз парите на тате: Щерката на Орхан Мурад разбива Гери-Никол! (красавицата Сузи запали мрежата - МНОГО СНИМКИ + ВИДЕО)

https://goreshto.net/novini/baz-parite-na-tate-shterkata-na-orhan-murad-razbiva-geri-nikol-krasavicata-suzi-zapali-mrezhata-mnogo-snimki-video/49906 Goreshto.net
Баз парите на тате: Щерката на Орхан Мурад разбива Гери-Никол! (красавицата Сузи запали мрежата - МНОГО СНИМКИ + ВИДЕО)

Щерката на Орхан Мурад - Сузи Мурад заяви себе си по категоричен начин!

Тя е само на 14 години, но вече успя да подпали хиляди в мрежата. Тя е Сузи Мурад - щерката на големия Орхан Мурад, която от малка знае какво може, какво иска и за какво се бори. И то е музика. Също като татко си, Сузи Мурад се е насочила към сцената. Но не в поп фолк жанра, а в рап и R&B. И го прави повече от добре. Смеем ли да твърдим друго, при положение, че само за два дни песента й "Луцифер и Буда" събра близо половин милион гледания в Тубата. При това без парите на тате - важно е да го уточним. Клипът на Сузи Мурад изобщо не е скъп, но малката изкусителка заплашва да отвее главата на богатата си кака Гери-Никол. Защото е по-млада, по-стройна, с по-яка дупара и изобщо по-красива от нея. Без фотошоп. Това е мнението на мнозина потребители в мрежата, които вече се кълнат, че са й фенове. Друг е въпросът доколко е редно едно 14-годишно момиче да размахва среден пръст и да се кълчи почти без дрехи пред камерата. Във видеото щерката на Орхан Мурад прави точно това. Но, каквито и да сме пуритани, не може да отречем, че момичето пали. Може би й трябват само още няколко годинки, за да може спокойно да я наречем "кралицата". "Мога да накарам дяволът да танцува, мога да го накарам и свещи да купува", пее русокосото изкушение. А мнозина разгорещени фенове се кълнат, че е способна на това. Противно на очакванията на някои възрастни, родителите на Сузи Мурад се гордеят с нея. И не, защото е показала "малко барабанче" в клипа, а защото прави всичко сама. "Сузи винаги е била такава. От малка мечтае за голямата музикална сцена и работи упорито. Амбициозна е и не търси помощ от нас. Иска сама да преодолява трудностите и препятствията, защото тогава успехът й е сладък", казва нейната родителка Шенай Мурад. От шеметния старт на малката сладурана в мрежата спокойно можем да твърдим, че е само въпрос на време тя да размаже мнозина по пътя си. И не след дълго да я видим в продукция за милиони. Пожелаваме й го!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.