Алекс Раева през сълзи: Този път няма да стане като с Дончо, няма да го позволя! (Всичко за любовната драма)

https://goreshto.net/novini/aleks-raeva-prez-salzi-tozi-pat-nyama-da-stane-kato-s-doncho-nyama-da-go-pozvolya-vsichko-za-lyubovnata-drama/49885 Goreshto.net
Алекс Раева през сълзи: Този път няма да стане като с Дончо, няма да го позволя! (Всичко за любовната драма)

Алекс Раева вече се зарича да пита първо мъжът до нея какво иска!

Певицата Алекс Раева се намира в доста странен период от своя живот. Тя смени мъжа до себе си, но вече й е време да започне да мисли за нещо по-сериозно в личния си живот. Именно това става сега с новия на поп дивата. Тя го пази в тайна, но се знае, че е сериозен мъж, който иска да има деца от Александра. Именно становището на диджей Дончо относно бъдещи негови деца го разделиха с Алекс Раева. Не е тайна, че певицата отдавна се надява да стане майка, ала бившият й възлюбен й отнемаше тази радост. Така до раздялата им нямаше как да не се стигне. Най-егоистичното за Дончо в случая беше, че той вече има дете и затова не искаше да дарява половинката си с наследник. Алекс само след два месеца ще чукне 37 г. и вече времето й изтича. Това я кара да мисли все повече за семейство. Според информация от сигурен източник, новият й любим е готов да даде всичко това на певицата. Веднага щом "Х Фактор" приключи, двойката ще започне опити за бебе. Както е известно, Алекс Раева е водеща на предаването за пореден път. Самата Александра се зарича, че повече никога няма да позволи да се случи като с диджей Дончо и да иска различни неща с любимия си мъж. Това вече е сигурно, счита тя. "Когато започна връзката ми с Дончо, бях на етап, в който не знаех какво искам в живота. Влюбихме се и бяхме щастливи. Годините обаче минават и приоритетите ти започват да се променят. Вече никога няма да позволя това, което стана с Дончо." - заканва се Алекс Раева. Тя можеше отдавна да бъде вече майка, но направи аборт от Слави Трифонов. Това стана преди десетилетие, което доведе и до края на любовта им.  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.