Трагедията на Михаела Маринова я сломи напълно! (19-годишното момиче не спира да плаче)

https://goreshto.net/novini/tragediyata-na-mihaela-marinova-ya-slomi-napalno-19-godishnoto-momiche-ne-spira-da-plache/49823 Goreshto.net
Трагедията на Михаела Маринова я сломи напълно! (19-годишното момиче не спира да плаче)

Михаела Маринова не успя да се порадва дълго на победата си в "Като две капки вода"!

Победителката от "Като две капки вода" Михаела Маринова е напълно съсипана и не спира да плаче. 19-годишната певица, която взриви България с таланта си, а преди месец завърши и училище, вече се сблъска с истината за живота. А тя е, че не всичко, което блести, е злато. И не всеки, който ти каже "обичам те", е искрен. Тъкмо в това се корени трагедията на Михаела Маринова към днешна дата. Да, вероятно всеки зрял човек ще се изсмее и ще махне с ръка - каква драма и трагедия е това... Но за девойка, която за първи път е усетила трепетите на любовта, драмата наистина е пълна. Става дума за гаджето на Михаела - Иво Добрев, който нашумя заедно с нея в "Х Фактор". Тогава той и брат му Пламен бяха едни от най-харесваните и успешни участници във формата. Михаела Маринова и Иво Добрев са двойка от месеци. А само преди дни на бял свят излезе и общото им парче "Един срещу друг". В него Иво играе ролята отново на половинката на певицата. Но, разбира се, славата и овациите, са единствено за талантливата Мише.

Точно тук се оказа проблемът. Близки до младата двойка разкриха, че Иво Добрев не обича истински Михаела, а я използва като трамплин. Той отлично знаел, че тя е любимка на Саня Армутлиева, която би направила всичко за нея.

"Затова и се хвана с Мишето, защото тя дръпна напред и й провървя. По време на целия "Х Фактор" преди той изобщо не я поглеждаше. Да, харесва я като талант, но му се струваше скучна и твърде обикновена. А после изведнъж й се отърка", разкриват източниците. Това, което издадоха обаче и което Михаела научила едва наскоро е, че любимият й Иво отдавна таи чувства. И то не към коя да е, а към самата фурия Гери-Никол. Както преди, така и сега, той не пропускал шанс да се срещне с изкусителната варненка и да общува с нея. Фактът, че Гери-Никол изобщо не го отразява и се цели далеч по-нависоко, не го отказвал. Поне не на този етап. "Иво е по детски и безнадеждно влюбен в Гери. След като Мишето разбра, тя рухна. Сами си представете какви сте били на тези години и как една любов е била в състояние да ви довърши тотално", коментират източниците. [caption id="attachment_8504" align="aligncenter" width="640"] Гаджето на Михаела отдавна е влюбен в Гери-Никол[/caption] [caption id="attachment_8505" align="aligncenter" width="658"] Иво използвал всяка възможност, за да е близо до горещата варненка[/caption] [caption id="attachment_8506" align="aligncenter" width="640"] На Мишето гледал като трамплин към успеха[/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.