Нов кошмар в семейството на Шумахер: Сълзите на Корина взривиха медиите! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/nov-koshmar-v-semeystvoto-na-shumaher-salzite-na-korina-vzriviha-mediite-oshte-podrobnosti/49783 Goreshto.net
Нов кошмар в семейството на Шумахер: Сълзите на Корина взривиха медиите! (още подробности)

След нескончаемия ужас с Михаел Шумахер, нова беда се стовари в семейството му!

Нова беда връхлетя семейството на големия Михаел Шумахер. За нещастие обаче, той не е бил в състояние да направи нищо, за да защити жена си и децата си. Както знаем, от години вече Шумахер е на легло и живее като получовек. През 2013-та година той претърпя тежък инцидент на ски писта във Френските алпи, която се оказа фатална за целия му живот. Оттогава насам шампионът на Формула 1 е в будна кома и не може дори да общува нормално с близките си. Лекарите непрекъснато са до него и се грижат за възстановяването му, но нещата сякаш циклят на едно място. Отгоре на целия този кошмар, съпругата му Корина преживя и нов. А именно заплаха за живота на децата си. Новината разтърси западните медии след като стана ясно, че Корина Шумахер е получила заплашително писмо с текст: "Ще убия децата ви, ако не получа точно 900 000 евро". Ужасена до краен предел, Корина моментално се свързала с полицията, която била вдигната на крак. Благодарение на глупостта на изнудвача, който посочил банкова сметка в писмото си, той е бил заловен. Оказало се, че става въпрос за 25-годишен мъж с инициали Б.Х. Швейцарската полиция е спипала престъпника, който не се е опъвал много, а се признал за виновен. Той е осъден да прекара в затвора една година и девет месеца като присъдата му е за заплахи и за изнудване на семейството на големия Михаел. Той ще трябва да заплати и глоба с размер 4500 евро, но най-голямото му наказание идва от феновете на пилота. След новината за престъплението, хиляди хора изригнаха в мрежата и са категорични, че въпросният бял ден няма да види - нито в затвора, нито навън. "Корина си изплака очите от страх за децата си. На този му е малко, каквото и да му присъдят. Тези хора слязоха в ада заради Шуми, а трябваше да понесат и това", гневят се в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.