Хилда Казасян: Не съм била толкова слаба от години! Този метод май наистина прави чудеса (ето го стъпка по стъпка)

https://goreshto.net/novini/hilda-kazasyan-ne-sam-bila-tolkova-slaba-ot-godini-tozi-metod-may-naistina-pravi-chudesa-eto-go-stapka-po-stapka/49781 Goreshto.net
Хилда Казасян: Не съм била толкова слаба от години! Този метод май наистина прави чудеса (ето го стъпка по стъпка)

Хилда Казасян действително изглежда отлично, по-добре от всякога!

Певицата с топъл глас и най-чаровна усмивка Хилда Казасян изглежда ослепително. Въпреки че от години се шегува с арменския си ген, заради който лесно качва килограми, изпълнителката днес сияе. Тя е видимо по-слаба, отколкото я помним само преди няколко години. И казва, че се чувства отлично в тялото си. Нещо повече - не помни да е била с толкова ниско тегло от доста лета насам. Всички около нея я засипват с въпроси как, аджеба, е постигнала това чудо. А тя не се "стиска" и винаги с радост издава малките си тайни. "Хилда е такава - ако може, непременно ще помогне на човека. Било то с действие или със съвет. Няма да откаже", хвалят я близки до нея източници.

Същото направила и сега, когато издава как точно е успяла да се втали така. Методът й е уникален, но и страшно вкусен - поне за повечето хора. В продължение на три седмици се прави като трите недели са почивка и леко удоволствие.

Тогава можеш да си позволиш дори малко парче пица или торта, но пък затова вечерята е добре да е максимално малка и лека, или изобщо да отсъства. А ето какво се яде и през останалите шест дни от седмицата. Менюто е едно и също всеки ден, но не вреди изобщо на стомаха и организма, защото е достатъчно полезно и питателно. А именно - прави се огромна салата от настъргани краставици, консерва риба тон в собствен сос и консерва царевица, но отцедена. Всичко това се обърква хубаво в голяма купа за салата и се подправя с ябълков оцет или лимонов сок. Сол не се слага, но може да се постави лъжичка зехтин - една за цялата купа. С тази салата човек се храни два или три пъти на ден. И не само, че не усеща глад, но и му е много вкусно. Поне Хилда Казасян обожавала тази вкусотия. След третата седмица дрехите буквално ти падат от тялото, но задължително се правят две седмици почивка, преди да се повтори този режим на хранене.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.