Галена: Шегуваха се, че съм наляла баджаци като козунаци! Но всичко си дойде на мястото (разкри топ метод за отслабване)

https://goreshto.net/novini/galena-sheguvaha-se-che-sam-nalyala-badzhaci-kato-kozunaci-no-vsichko-si-doyde-na-myastoto-razkri-top-metod-za-otslabvane/49731 Goreshto.net
Галена: Шегуваха се, че съм наляла баджаци като козунаци! Но всичко си дойде на мястото (разкри топ метод за отслабване)

Галена роди само преди два месеца, а вече изобщо не личи, че е раждала!

Най-красивата певица в България - така я нарече самата Лепа Брена. Да, всички се сещаме, че става дума за Галена. Която отдавна си е извоювала кралската корона в поп фолка. Само преди два месеца Галена роди втория си син Александър. Тя, половинката й Галин и първородният Стефчо са повече от щастливи. А към момента певицата не мисли да се връща на сцената. Поне не толкова скоро. Въпреки това обаче тя не губи нито ден, за да се грижи за тялото и красотата си - един вид подготовка за сензационното завръщане. Галена винаги е откровена и признава, че по време на бременността е напълняла доста, особено в областта на бедрата. "Някои растат само на коремче и са щастливки. А мен ме бъзикаха, че съм наляла баджаци като козунаци. Смеех се и аз, то си беше вярно. Но ето, че когато човек има воля и желание, всичко си идва на мястото", споделя чаровницата на Пайнер. И издава своя метод, не иска да го нарича диета, с който е стопила бедрата си и вече се радва на крачета като на газела. Първото й правило е, че се оставят настрани всички мазнини и видове меса, освен пилешко, пуешко и телешко - без никаква кожа. Всякакви колбаси, салами, кренвирши и прочие директно отиват в боклука. Не се ядат и мазни риби, а само тези с по-сухо месо. Млечните продукти също трябва да са с ниска масленост, а сиренето и кашкавалът е добре да не са солени. Хапват се, но по малко жълтъците от яйца, шоколад, сурови ядки. А кафето и алкохолът са напълно забранени. За Галена това не е проблем, тъй като тя така или иначе е спряла да пие заради бебето. "Има толкова много неща, които могат да се ядат. Зеленчуците ги обожавам - сурови, на салати, на пара, на фурна, но не и пържени. Кафяв и бял, но неполиран ориз, белтъци от яйца, нетлъсти меса и риба, супи от зеленчуци. Може и по малко пълнозърнест хляб, но аз лично предпочитам без него", обяснява певицата. И споделя любимата си рецепта за омлет от белтъци на пара, към който плънката е от гъби, морков, броколи и зелен боб.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.