ЧУДО ИЛИ НАУКА: Лекар разпространи рецептата, с която е излекувал над 40 000 болни от рак! (лечението трае 42 дни)

https://goreshto.net/novini/chudo-ili-nauka-lekar-razprostrani-receptata-s-koyato-e-izlekuval-nad-40-000-bolni-ot-rak-lechenieto-trae-42-dni-2/49710 Goreshto.net
ЧУДО ИЛИ НАУКА: Лекар разпространи рецептата, с която е излекувал над 40 000 болни от рак! (лечението трае 42 дни)

Рецептата за лечение на рак на този легендарен доктор, както го наричат в интернет пространството, е помогнала на близо 45 000 болни!

Чудо или наука?! Това се питат хиляди и хиляди потребители в мрежата, след като легендарен лекар разпространи напълно безплатно своето откритие. То е за лечение на рак и пълна превенция към зловещото заболяване. А определението "легендарен" му е сложено като етикет от самите пациенти. Става дума за австрийския доктор Рудолф Бреус, който отдава години от живота си за разкриването на точната и вярна схема за лечение на рак. Самият той и пациентите му твърдят, че усилията му са успешни. А мнозина му палят свещи за здраве, защото ги е изправил на крака само за 42 дни. Всъщност точно толкова продължава и самата диета или схема на лекаря. По време на която пациентът или човекът, който е решил да си направи превенция за рак, трябва да не се храни с твърда храна.

"Ракът се храни само с нея, с твърдата храна, която поемаме. В периода на режима на прием на сокове и течни храни, раковите клетки не могат да оцелеят и заболяването бива унищожено. Но повтарям, че ако решите да се подложите на моето лечение, трябва за 42 дни да се откажете от каквато и да било твърда храна", обяснява д-р Бреус.

Всеки ден се приемат зеленчукови сокове, чието количество не бива да надхвърля 1/2 литра. Това, което се пие в неограничени количества, са отварите от градински чай с мента, жълт кантарион и маточина. Абсолютно забранено е подслаждането със захар или друг вид подсладител. Съставките за зеленчуковата смес са следните: една ряпа, половин картоф, един морков, една глава цвекло и един стрък целина. Обелваме ги и ги нарязваме на кубчета, след което ги смиламе в блендера. Сместа се прецежда после крайно внимателно, за да може да се отстранят от нея всички твърди парченца и фибри. Полученият сок е необходимо да бъде изцяло хомогенен и течен. [caption id="attachment_7250" align="alignright" width="261"]лечение на рак Д-р Бреус има редица публикации за лечение на рак и благодарни пациенти зад гърба си[/caption] "Дори да сте съвсем здрави, горещо препоръчвам да преминете един такъв 42-дневен курс. Защото той не само лекува заболяването, а и гарантирано предпазва от него. Цвеклото чисти канцерогените от лимфната система и черния дроб, морковите и суровите картофи спират появата на злокачествени тумори, а репичките ни дават антоцианини и витамин С", обяснява лекарят. Тази схема в посочение период е достатъчна, за да бъде излекувано тялото и вътрешните му органи да работят съвсем гладко, пише сайтът zajenata.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.