Проф. Донка Байкова: Давам ви готово меню, с което ще се стопите до плажа! (колко от вас имат желание за промяна обаче?!)

https://goreshto.net/novini/prof-donka-baykova-davam-vi-gotovo-menyu-s-koeto-shte-se-stopite-do-plazha-kolko-ot-vas-imat-zhelanie-za-promyana-obache/49705 Goreshto.net
Проф. Донка Байкова: Давам ви готово меню, с което ще се стопите до плажа! (колко от вас имат желание за промяна обаче?!)

Проф. Донка Байкова от години дава ценни съвети и помага на българите в битката им за отслабване и здраве!

Проф. Донка Байкова е не само един от най-известните, но и най-доказани диетолози у нас. Години наред тя помага на българите в борбата им за отслабване и здравословен живот. А съветите й са наистина ценни. Днес тя разкрива единственият възможен начин за правилно и гарантирано отслабване. С което, само ако имаме истинско желание и воля, може да се стопим до момента, в който ще тръгнем към плажа. Първото, което Донка Байкова изтъква е, че трябва да забравим за глада. С глад не се отслабва. От него дори се дебелее, при това още от мига, в който се върнем към нормалното си хранене. Проф. Байкова даде готово примерно меню, към което ако се придържаме, ще отслабнем до лятната си почивка на море. И ще видим себе си в един коренно различен и дори красив вид на плажа. Идеалното меню на експерта е следното. Донка Байкова препоръчва на закуска да хапваме най-добре. Залагаме на две филийки от пълнозърнест хляб, който сме намазали тънко с лютеница. А към него си добавяме и няколко маслини. Като добавка, ако сме гладни, спокойно можем да изядем една ябълка, поръсена с малко канела. Имаме и две междинни закуски. Първата е между закуската и обяда, като се състои от малко плодове и няколко орехови или бадемови ядки - но сурови. Същото нещо консумирате и за следобедна закуска. Както виждате, изобщо не става дума за гладуване, а за пълноценно и здравословно хранене. За обед заложете на едни от най-подходящите храни, каквито са зърнената и бобовата, в добавка разбира се, със свежи зеленчуци. А вечерята нека бъде най-лека. Може да си направите запечено във фурната зеле или една питателна зеленчукова супа. Естествено, при отслабване може да се яде и месо. Но нека то е по-рядко и в никакъв случай не тлъсто или пържено. Менюто ни трябва да е полезно и разнообразно, защото според Донка Байкова моно диетите са вредни и водят до много проблеми. Ако се спазват повече от две седмици.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.