Читател: От година съм с тази домашна паста, спаси ми зъбите! (ползва се три пъти на ден - рецепта)

https://goreshto.net/novini/chitatel-ot-godina-sam-s-tazi-domashna-pasta-spasi-mi-zabite-polzva-se-tri-pati-na-den-recepta/49685 Goreshto.net
Читател: От година съм с тази домашна паста, спаси ми зъбите! (ползва се три пъти на ден - рецепта)

Читателят Георги Чавдаров от Бургас ни изпрати своята златна рецепта за домашна паста за зъби!

59-годишният Георги Чавдаров от Бургас ни изпрати писмо с рецептата за домашна паста за зъби. Ползва я от година и твърди, че буквално се е родил. Тъй като преди това зъбите му били толкова зле, че се изплашил да не ги загуби.

[caption id="attachment_7012" align="alignright" width="260"]домашна паста за зъби Страшно ефикасна домашна паста за зъби[/caption] "Като млад ме беше страх от зъболекари, но впоследствие започнах да ги посещавам редовно. Бях тръгнал да развивам пародонтоза, имах кариеси, проблеми с плаката. Хвърлих сума ти пари, но съм благодарен, че ми помогнаха. После обаче видях в един руски сайт рецептата за домашна паста за зъби и реших да я пробвам. Вече година нов кариес не съм видял, а венците ми се заздравиха", пише Чавдаров. Въпросната паста се основава на едно от най-полезните неща за зъбите, а именно калция. Лошото е, че над 98% от населението страда от наличие на кариеси. Дори и децата в съвсем ранна възраст. Кариесът може да се дължи на стрес, прекомерно хранене, липса на достатъчна устна хигиена, тютюнопушене, консумация на сладко и редица други фактори. Проблемът при него е, че никога не го усещаш в началото. Оставиш ли го нелекуван обаче, може да си навлечеш сериозни проблеми. Затова ако искате, опитайте домашната паста на нашия читател. Която се явява своевременна профилактика и защита срещу заболяванията на зъбите и венците. "Измийте хубаво няколко яйца и после натрошете черупките им. Трябва ви около четвърт чаша с натрошени яйчени черупки. Добре е да са натрошени на прах, затова използвайте блендер. После ги смесете с две лъжици кокосово масло и няколко капки ментово масло. Разбърквате и накрая прибавяте лъжица сода бикарбонат. Бъркате, докато се получи паста", пише читателят. Тази паста се съхранява в съд, който се затваря плътно и се използва три пъти дневно, за да има възможно най-оптималния ефект за зъбите и венците. Ментовото масло поддържа и свежестта на дъха, а содата за хляб също така служи за избелване на зъбите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.