Само за нежни дами: Сезонът на миничантите

https://goreshto.net/goreshto/samo-za-nezhni-dami-sezonat-na-minichantite/49667 Goreshto.net
Само за нежни дами: Сезонът на миничантите

Чантите – аксесоарът, без който нито една жена не може. А какво мислите за мини чантите с дълги дръжки? Какво може да поберем в тях?

image04Мисля, че отговорът на този въпрос е самочувствието! Да, това е най-важното нещо, което трябва винаги да носим със себе си. А дамите, които носят така чанта са взели точно това! Мини чантичката с дълги дръжки е любимката на много известни звезди и модни дизайнери. Хубавото е, че може да я видим в много различни комбинации, с които тя придава различен вид и стил на дамите. Но все пак какво наистина може да поберем в тези мини чанти – балсама за устни, кредитната карта или малко кеш и ако имаме късмет да е малко по-голяма от портмоне може да сложим и мобилния телефон. Въпреки ограничения си обем има нещо различно и очарователно в тези мини чантички, те придават една по-различна визия на дамите. А какво е удобното на тази чанта – е ми, през рамо или през гърди тя изцяло освобождава ръцете ви и създава комфорт. Те са супер удобни през летните дни, когато ходите на някои музикален концерт или пък на някой бийч бар, когато ви се иска да танцувате и лудувате вместо да седите сковано и само да позирате. Другият плюс на тази чанта е, че е страхотен аксесоар за минималистичния стил – свежа рокличка, сандали и мини чанта е страхотен избор за летните нощи. Сезонът на големите чанти е зимата, през лятото мини чантите с дълги дръжки създават комфорт и свобода. Тези чанти са страхотни както през лятото, така и през ранната есен. Те могат да бъдат с различна форма, от различна материя, в различни цветове, оставете свобода на въображението си и може да ги съчетаете с какво ли не.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.