Чудо: Тази уникална индийска диета стопи Нора Караиванова!

https://goreshto.net/novini/chudo-tazi-unikalna-indiyska-dieta-stopi-nora-karaivanova/49664 Goreshto.net
Чудо: Тази уникална индийска диета стопи Нора Караиванова!

Пухкавата Нора Караиванова се превърна в истински изящен лебед!

Чаровната и гласовита айдълка Нора Караиванова, която се изявява в шоуто "Комиците" на Би Ти Ви, се превърна от пухкаво пате в истински изящен лебед. С Нора Караиванова се случи действително чудо, под което се "подписват" всичките й приятели, колеги и познати.

Оказа се обаче, че "чудото" на Нора Караиванова е уникална индийска диета, с която певицата успя благополучно да се раздели с над 15 килограма от теглото си. Индийската диета на Нора Караиванова е по правилата на Аюрведа. Ако трябва да бъдем максимално точни, то това не е диета в истинския смисъл на думата. По-скоро начин и режим на хранене. Чиито резултати са видимо убийствени.

Нора Караиванова отслабна драстично като първо свикнала да приема значително по-малки количества храна от обикновено. Храната, която тя консумира на всяко хранене е едва три четвърти от вместимостта на стомаха й. Винаги трябва да остане едно малко чувство на незаситеност, което гарантира успешни резултати.

Нора Караиванова е сменила нормалното кафе с такова от бобени зърна. То идва от Индия и служи за перфектното почистване на бъбреците и панкреаса. Бобените зърна се изпичат във фурна, след което към тях може да се добави и малко чисто кафе, но само за аромат.

На закуска не се препоръчва друго, освен това бобено кафе и ако сме много гладни, може да хруснем една добре препечена филийка от пълнозърнест хляб.

Обедът Нора Караиванова не пропуска никога, макар и в различни часове. Той се състои от основно сурови храни, корени, кълнове и много зеленчуци. Месото трябва да е приготвено само на фурна или варено, без мазнина към него.

А вечерята не бива да е по-късно от 20.00 часа. За да може стомахът да смели нормално храната и тя да не се превърне в мазнини, когато си легнем. Поне няколко дни на два месеца, Нора Караиванова прилага и т.нар. гладолечение. Това обаче не е пълен глад, а консумация само на чай, мед и ябълки. В случай, че не обичаме плодове, ябълките могат да бъдат заменени с домати или краставици, но без сол и други подправки.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.