Страшен ХИТ: Ето я диетата, с която Надя на Коцето постига чудеса!

https://goreshto.net/novini/strashen-hit-eto-ya-dietata-s-koyato-nadya-na-koceto-postiga-chudesa/49663 Goreshto.net
Страшен ХИТ: Ето я диетата, с която Надя на Коцето постига чудеса!

Надя на Коцето отдавна се слави като една от най-красивите и естествени съпруги на известни лица!

Надя на Константин - когато се спомене това име, всички се сещат за естествено красивия рус ангел. Който преди няколко години дари певеца с прекрасна дъщеричка Мариана. Надя и малката Мариана са като излезли от приказка. Ако това е лесно за момиченцето, то родителката му не залага единствено на гена си, а полага и много грижи за красотата си.

[caption id="attachment_6823" align="alignright" width="300"]Коцето Надя на Коцето поддържа формата си с тази диета от години[/caption]

Не е нужно да припомняме колко бързо се възстанови хубавата Надя след раждането на Марианка. Ние винаги я виждаме в перфектна форма. Най-сетне обаче тайната й бе разкрита. Освен с тренировки във фитнеса, Надя на Коцето има своя "чудодейна" диета. Отдавна изпитана и с която тя поне веднъж на няколко месеца извайва фигурата си.

Надя на Коцето не е вегетарианка и затова не може и не иска да изхвърли месото от менюто си, пък дори и за седмица. Тя обаче е зачеркнала изцяло свинското и залага единствено на крехко телешко, заешко, пилешко или пуешко месо.

Когато спазва диетата си, в продължение на минимум две седмици, Надя на Коцето не хапва нищо друго, освен месо на фурна или грил, гарнирано със зеленчуци. Дали ще бъдат приготвени на салата, запечени във фурна, или приготвени на сач, няма значение.

В никакъв случай обаче с месото и зеленчуците не бива да се смесват продукти като мляко, сирене, кашкавал, че дори и яйца и плодове. Плодовете са напълно забранени в диетичното меню. Яйца могат да се консумират най-много три пъти седмично. По едно яйце и то само белтъка му, който дава на тялото необходими протеини.

На тази протеинова диета залага Надя на Коцето от няколко години насам, а както всеки може да се увери с очите си, тя явно е наистина ефективна.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.