Изумително! Преслава харчи хиляди за глезотии!

https://goreshto.net/goreshto/izumitelno-preslava-harchi-hilyadi-za-glezotii/49658 Goreshto.net
Изумително! Преслава харчи хиляди за глезотии!

Една от най-гласовитите иначе представителки на попфолк жанра у нас, а именно Преслава, е била забелязана да пазарува от едни от най-скъпите и луксозни магазини в столицата.

[caption id="attachment_6827" align="alignright" width="300"]Преслава в семпла рокля. Преслава в семпла рокля.[/caption] Според близки приятели Преслава изхарчила няколко хиляди за официални рокли, които да представи на тазгодишното лятно турне, което включва само пет концерта в едни от най-големите български градове. Според българи, живеещи в Лондон, певицата била забелязана да разговаря с световноизвестната дизайнерка, шила булчинските рокли на Ким Кардашиян. Официалните рокли, които Преслава, искала да й бъдат направени от световноизвестната дизайнерка са се проточили прекалено дълго. Факти около това дали в крайна сметка гласовитата певица се е договорила за цена и модел с дизайнерката на Ким Кардашиян не се съобщават. Преслава през годините е представяла на своите фенове всякакви модели на вечерни официални рокли, както и къси такива, които са се доближавали като идея до множество модели на официални рокли на световноизвестни поп изпълнители. Преслава, бидейки част от краткото турне на небезизвестната попфолк телевизия, е предвидила бляскаво шоу за многобройните си фенове, микс от най-големите й хитове и интересна, секси визия. Певицата е заложила на нещо по-различно, споменават нейни близки приятели, с което със сигурност ще изненада аудиторията, но и колежките й.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.