Златка Димитрова разкри жестоката истина за смъртта на Ева

https://goreshto.net/novini/zlatka-dimitrova-razkri-zhestokata-istina-za-smartta-na-eva/49650 Goreshto.net
Златка Димитрова разкри жестоката истина за смъртта на Ева

Златка Димитрова сподели нещо твърде жестоко, направо престъпление!

Жестоката истина за смъртта на 33-годишната Ева излезе наяве. Златка Димитрова я разкри пред всички свои почитатели във Фейсбук страницата си. Аутопсията на тялото на Ева е показала, че тя изобщо не е била лекувана. Звучи абсурдно, но фактите са такива. Златка твърди, че информацията я е получила лично от брата на Ева. Не са известни причините, поради които не е започнато никакво лечение, но се предполага, че лекарите са преценили, че няма спасение и са оставили жената на произвола на съдбата. На нея и семейството й обаче е било казано друго.

Goreshto.net припомня, че Ева почина преди месец, след като загуби битката с рака на гърдата. Болестта причини разсейки в черния дроб и гръбнака, които се оказаха фатални. По принцип младата дама имаше нужда от лечение в Израел, което беше много скъпо. В крайна сметка обаче се стигна до най-лошото. Аутопсията на Ева обаче е показала липса на каквото и да било лечение.

Ето какво написа в социалната мрежа вчера Златка Димитрова:

Zlatka-dumi

Смъртта на Ева остави полусираче едно малко 5-годишно момиченце. Болката на семейството просто е неописуема.

[caption id="attachment_6720" align="aligncenter" width="300"]Ева по време на химиотерапиите Ева по време на химиотерапиите[/caption] Goreshto.net изказва съболезнованията си на всички близки на Ева.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.