Каква жестокост: Излезе нова версия за трагедията на Златка Димитрова

https://goreshto.net/novini/kakva-zhestokost-izleze-nova-versiya-za-tragediyata-na-zlatka-dimitrova/49625 Goreshto.net
Каква жестокост: Излезе нова версия за трагедията на Златка Димитрова

Златка Димитрова продължава да е съсипана, а причината е ужасна жестокост...

Какъв човек трябва да бъдеш, за да прокълнеш на бездетност някого?! Отговорът е твърде неприятен, но свекървата на Златка Димитрова може да го даде. Новата версия за спонтанния аборт на Злати е покъртителна. Вестник "Телеграф" излезе днес с информация, че цялата трагедия се е случила в следствие на проклятие на майката на Миро към Черната Златка. Това се е случило преди месеци и е било под формата на смс.

[caption id="attachment_6493" align="alignright" width="300"]Златка Димитрова жертва на ужасно проклятие? Златка Димитрова жертва на ужасно проклятие?[/caption]

Goreshto.net припомня на читателите си, че през месец май самата Златка Димитрова оповести пред Гала в тв предаването "На кафе", че е получила ужасно съобщение в мобилния си телефон, а негов автор е била именно бъдещата й свекърва. Плеймейтката не спомена в ефир какво е гласяло, но се просълзи само при мисълта за смс-а, тъй като съдържанието му е било ужасно. Предполага се, че майката на Миро е проклела Златка да не роди никога дете.

Както е известно, семейството на Мирослав е твърдо против Златка Димитрова, особено майка му. Причината е, че риалити звездата развали брака на бизнесмена, за да го обвърже със себе си.

"Това, което майката на Миро ми написа, аз никога няма да забравя." - бяха думите на Злати пред Гала.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.