Уникално! Цветелина Грахич премахна 10 килограма по сензационен начин

https://goreshto.net/novini/unikalno-cvetelina-grahich-premahna-10-kilograma-po-senzacionen-nachin/49624 Goreshto.net
Уникално! Цветелина Грахич премахна 10 килограма по сензационен начин

Цветелина Грахич постигна невероятно нещо само за седмици!

Сензационни процеси се случват в тялото на Цветелина Грахич. Както се забеляза и в "Шоуто на Слави", Цвети се е вталила почти до неузнаваемост. Певицата е успяла да премахне цели 10 килограма от своето тегло и най-уникалното е, че го е постигнала по крайно неочакван начин.

"Един ден Грахич просто спря да яде. Звучи шокиращо, но тя наистина не е слагала никаква храна в устата си от няколко седмици. Ефектът е видим. Вече няма и помен от онова закръглено момиче, което влезе за пръв път в "Шоуто на Слави" - споделя един от близките на Цветелина Грахич.

[caption id="attachment_6488" align="alignright" width="300"]Цветелина Грахич вече е нов човек Цветелина Грахич вече е нов човек[/caption]

Всъщност младата певица си набавяла необходимите вещества под формата на напитки. Всеки ден пиела поне по 3 литра плодови и зеленчукови сокове, плюс много вода, което поддържало тонуса й жив, научи Goreshto.net. Спряла е изцяло кафето и алкохола, тъй като от тях организмът започва да изпитва глад. Всъщност обаче това е така нареченият "фалшив глад", което значи, че стомахът на човек е задоволен и няма нужда от храна.

Не е ясно докога Цветелина Грахич няма да яде нищо, но тя е убедена, че този хранителен режим няма да й навреди на здравето, тъй като чрез соковете тя приема дневно изключително много витамини от най-различен тип, които засилват имунната й система, а и я засищат. Босненската чаровница вече е свалила 10 килограма именно по този начин и смята до края на лятото да продължава в този дух.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.