Съкрушителен удар за Алисия: Ники Михайлов я огорчи жестоко

https://goreshto.net/novini/sakrushitelen-udar-za-alisiya-niki-mihaylov-ya-ogorchi-zhestoko/49623 Goreshto.net
Съкрушителен удар за Алисия: Ники Михайлов я огорчи жестоко

Алисия вече не може да повярва, Ники продължава да я отрязва!

Униженията на хубавата Алисия наистина нямат край. Певицата за пореден път бе отрязана от Николай Михайлов. Тя отново му е предложила да се оженят, но Ники пак не се е съгласил, научи Goreshto.net. Не е ясно какви точно съображения има националният вратар, но е факт, че той вече няколко пъти отрязва Алисия.

Злите езици пък вече шушукат, че Ники Михайлов всъщност не обича Алисия и заради това никога няма да й предложи брак, нито пък ще има дете от нея. Въпреки че е много добър и грижовен с Валери-младши, Ники не искал Алисия да е жената за него до края на живота му, вещаят слуховете.

[caption id="attachment_6480" align="aligncenter" width="300"]Ники Михайлов за пореден път отряза Алисия Ники Михайлов за пореден път отряза Алисия[/caption]

Мечтата на Алисия обаче е да бъде булка, но всеки един мъж в живота й дотук отказва да я сбъдне. Фолк дивата роди дете на Валери Божинов, но това не доведе до брак. Сега пък Николай Михайлов постъпва дори още по-хитро, тъй като даже няма дете от Алисия, въпреки че е с нея вече доста години. Не се очаква Ники някога да се ожени за певицата, което много силно я огорчава и наранява.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.