Шашна всички: Ето как Цветанка Ризова намали дрехите си с 2 размера!

https://goreshto.net/novini/shashna-vsichki-eto-kak-cvetanka-rizova-namali-drehite-si-s-2-razmera/49597 Goreshto.net
Шашна всички: Ето как Цветанка Ризова намали дрехите си с 2 размера!

Водещата Цветанка Ризова отслабна с близо 9 килограма и изненада колегите си!

Водещата Цветанка Ризова направи огромна изненада на приятелите и колегите си. А изненадата е самата тя - но с близо 9 килограма по-слаба. Всички в телевизията буквално се шашнали като разбрали, че Цветанка Ризова си купува с цели два номера по-малки дрехи. А колежките й моментално решиха да се възползват от диетата, която Цветанка Ризова най-любезно им сподели.

[caption id="attachment_6270" align="alignright" width="300"]Цветанка Ризова Цветанка Ризова постигна чудеса със супената си диета[/caption]

Вярно е, че всеки организъм е различен, но в случая на Цветанка Ризова, тя отслабна с ефективна и полезна диета със супи. Цветанка Ризова признала, че повече от три седмици не слага в устата си твърда храна, а се храни единствено със супи.

Супите на водещата са най-разнообразни и точно това е хубавото на диетата, тъй като не била принудена да яде до втръсване само прословутата зелева супа или някакъв друг вариант.

Цветанка Ризова си готви супите сама вкъщи или ги купува от известен "Супа бар" в столицата, чието разнообразие от супи и бульони, е всеизвестно. Задължителното условие при диетата на Цветанка Ризова е в супите да не се слага фиде и ориз. В случаите, когато наличието на ориз е задължително, то количеството му трябва да не е повече от една шепа.

Водещата вече три седмици консумира зеленчукова супа, спаначена супа, гъбена супа, доматена супа, пилешка супа, супи от коприва, лапад, картофи и моркови и дори супа топчета, но само ако месото не е готова кайма от магазина, а чисто и смляно пред нея.

"Идеята на тази диета е, че супите от една страна дават на организма всички полезни вещества и го захранват отлично, както и са полезни за стомаха. А от друга страна са много по-нискокалорични от твърдата храна и се приемат от храносмилателната система далеч по-бързо и лесно. Няма как да надебелееш от супа - стига да не я смесваш с кюфтета и пържоли след това. Яжте само супи и задължително ще отслабнете", твърди Цветанка Ризова пред колежките си от медията.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.