Кого обича повече Никол Божинова?

https://goreshto.net/novini/kogo-obicha-poveche-nikol-bozhinova/49595 Goreshto.net
Кого обича повече Никол Божинова?

Никол Божинова е добре гледано дете както от Николета, така и от Валери, но кого обича повече всъщност?

Както във всяко семейство, така и в Божинови един от основните въпроси е свързан с възпитанието на детето. Никол Божинова е сладко и лъчезарно момиченце, но кой я учи на основните неща от живота?! По всяка вероятност това е Николета Лозанова, която има повече време да се занимава с щерка си. Това е присъщо за майката, която в първите години от живота на детето си винаги е неотлъчно до него.

[caption id="attachment_6259" align="alignright" width="294"]Никол Божинова е първа приятелка с красивата си майка Никол Божинова е първа приятелка с красивата си майка[/caption]

Валери Божинов е по-ангажиран професионално, тъй като всеки ден трябва да се явява на тренировки на Левски. Слуховете твърдят обаче, че вкъщи за него работата продължава. Николета не го оставяла да се измъкне с възпитанието на Никол и всяка вечер той бил любящ баща. Както и по време на почивките на семейството, които много често организира. Наскоро всички посетиха конна база в Нова Загора, където малката Никол Божинова язди пони.

[caption id="attachment_6261" align="alignleft" width="300"]Валери Божинов е любящ татко за сладката Никол Валери Божинов е любящ татко за сладката Никол[/caption]

Поради всички тези причини е много трудно да се определи кого от родителите си обича повече малката Никол. По цял ден е с Николета Лозанова, но пък Валери Божинов непрекъснато я изненадва с нещо възнуващо. Затова Goreshto.net оставя отговора на вас!

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.