Дори и в инвалидна количка, скъсват Ивайла Бакалова от ...

https://goreshto.net/novini/dori-i-v-invalidna-kolichka-skasvat-ivayla-bakalova-ot/49594 Goreshto.net
Дори и в инвалидна количка, скъсват Ивайла Бакалова от ...

Ивайла Бакалова продължава да се наслаждава на живота, въпреки че към момента още не може да ходи сама!

Учудващо или не, болката в счупения крак не спира Ивайла Бакалова да се наслаждава на живота по физически начин. Откакто е излязла от болницата, тя изживява нова бурна любов, твърдят слуховете. Засега официален заподозрян в тази афера няма, но е сигурно, че й доставя огромно удоволствие, научи Goreshto.net.

[caption id="attachment_6246" align="alignright" width="300"]Ивайла Бакалова го раздва по живот и в инвалидната количка Ивайла Бакалова го раздава по живот и в инвалидната количка[/caption]

Ивайла Бакалова още се придвижва с инвалидна количка, тъй като й е малко рано за патерици, понеже болката при стъпване не е отминала напълно. Това обаче не може да спре красавицата да се отдава напълно на своя нов възлюбен. Нейните почитатели с усмивка се шегуват, че позите би трябвало да са доста екстравагантни, предвид състоянието на манекенката.

Такава си е Ивайла Бакалова. Винаги нестандартна и обичаща живота, разкриват познатите й. Новият й любим направо я скъсвал от удоволствия и изобщо не се притеснявал от гипсирания крак. Неговото име не е напълно ясно, но главният заподозрян е Ники Николов, с когото се запознаха покрай "Къртицата", тъй като той е главният редактор на шоуто. Дали той я скъсва или някой друг, няма голямо значение. Важното е, че Ивайла се радва на живота и в инвалидна количка, в която се очаква да остане до месец октомври.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.