Нечувано: Думите на Коко Динев разплакаха Емилия!

https://goreshto.net/novini/nechuvano-dumite-na-koko-dinev-razplakaha-emiliya/49591 Goreshto.net
Нечувано: Думите на Коко Динев разплакаха Емилия!

Емилия е първата жена на Коко Динев, която е чула това!

Поп фолк дивата Емилия има повод за радост и за сълзи - разбира се, сълзи от щастие. Защото любимият й Коко Динев направи нещо, което не е вършил никога - с нито една от предишните си съпруги. Явно Нелина и Анелия са били добри, но все пак не достатъчно, за да чуят мечтаните слова от устата на съпруга си.

Коко Динев открито призна, че Емилия е жената, променила изцяло живота му. С нея той се чувствал друг човек и правил неща, за които преди време можел да се закълне, че са му чужди и никога няма да помисли за тях.

[caption id="attachment_6230" align="alignright" width="300"] Емилия трябва да бъде най-щастливата жена[/caption]

Един от многото примери, които Коко Динев сочи за доказателство, е фактът, че преди да се запознае с Емилия, той ревниво бранеше личното си пространство и никога не се е показвал на снимки заедно със съпругите си. В мрежата могат да се намерят само снимки от сватбата му с Анелия, която си беше публично събитие. Но дотам - нищо повече.

Днес обаче Коко Динев с радост и умиление позира заедно с Емилия и малкия им син Иван, и дори публикува снимки от купоните и вечерите си с приятели - последната беше тази с Ищар и съпруга й, на която Коко Динев не пропусна да осветли гостите си колко влюбен е в Емилия.

"Коко Динев е изцяло променен. Този мъж не сме го виждали такъв откакто го познаваме, а това не е изобщо малко време. В момента прилича едновременно на солиден и зрял бизнесмен, и на ученик, срещнал първата си любов. Невероятно е как го промени Емилия, но какво ли не прави любовта", коментират хора от обкръжението на Коко Динев.

А на бившите му съпруги не им остава друго, освен да се радват за него и семейството му, и да признаят на Емилия, че е направила това, което те се опитаха, но уви - не успяха.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.