Бориса успя! Премахна от Андрей 5 кила само за 14 дни /УНИКАЛНА ДИЕТА/

https://goreshto.net/novini/borisa-uspya-premahna-ot-andrey-5-kila-samo-za-14-dni-unikalna-dieta/49590 Goreshto.net
Бориса успя! Премахна от Андрей 5 кила само за 14 дни /УНИКАЛНА ДИЕТА/

Бориса Тютюнджиева постигна своята голяма цел да види Андрей по-слаб и привлекателен!

Най-после Андрей Арнаудов е достоен за Бориса и по визия. Когато пламна тяхната любов, Тютюнджиева реши да го направи по-привлекателен, а за целта водещият на "Къртицата" трябваше да свали малко килограми. Е, това най-сетне се случи и продължава да се случва, защото самата Бориса е дала на Андрей една от своите диети, които тя спазва от години, научи Goreshto.net.

[caption id="attachment_6225" align="alignright" width="300"]Бориса Тютюнджиева успя да стопи Андрей Арнаудов с уникална диета Бориса Тютюнджиева успя да стопи Андрей Арнаудов с уникална диета[/caption]

Сутрин Арнаудов пие чаша зеленчуков сок, най-често от моркови или домати. Към него хапва филийка пълнозърнест хляб и зеленчукова салата без подправки. За обяд менюто се състои в зеленчукова супа, в която може да има магданоз или лук. После се консумира пилешко месо или риба. Следобяд може да се хапне пак някой плод и за вечеря зеленчукова супа. Всичко това се прави в отрязъка от време между 8 и 19 часа.

Това хранително меню е помогнало на Андрей да свали 5 кг. в последните 2 седмици. Но той продължава да го спазва, защото иска да стане перфектен за Бориса Тютюнджиева. Манекенката е по-млада и по-привлекателна от Арнаудов. Затова той полага усилия да стане поне близо до нейното ниво във визията.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.