Джулио зарязал Дарина Павлова по най-унизителния начин

https://goreshto.net/novini/dzhulio-zaryazal-darina-pavlova-po-nay-unizitelniya-nachin/49584 Goreshto.net
Джулио зарязал Дарина Павлова по най-унизителния начин

Дарина Павлова с грандиозно унижение в любовта!

След като стана ясно, че младокът Джулио Берути е оставил Дарина Павлова и тя отново е сама, Goreshto.net научи и че това е станало по-най-унизителния начин. А именно чрез трети човек. Романсът между двамата бил зашеметяващ за актрисата, но един ден тя просто получила шокираща вест и не от своя възлюбен, а от негов приятел. Всъщност Джулио решил да избегне главоболията, присъщи за края на всяка връзка.

[caption id="attachment_6191" align="alignright" width="300"]Дарина Павлова изпита пак тръпката на любовта, но тя се оказа недостатъчна! Дарина Павлова изпита пак тръпката на любовта, но тя се оказа недостатъчна![/caption]

Така клетата Дарина Павлова разбрала от приятеля на Джулио, че вече е необвързана. Унижение, което няма как да не тежи на всяка жена. Счита се, че всяко зарязване не очи в очи е безкрайно подло, но това вече бие всички рекорди. Все пак обаче красивата българка не се обидила на своя италиански младок, тъй като за нея това също не била любовта на живота. А това е само един мъж за Дарина - Илия Павлов, както наскоро тя призна. И тъй като той вече е покойник, тя не счита да се омъжва отново.

В крайна сметка Дарина Павлова винаги е била невероятна жена както визуално, така и чисто интелектуално. Затова няма нужда да се притеснява за мъжете в своя живот. Тях винаги ще ги има, но въпросът е дали ще се намери някой достоен за нея в следващите години.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.