Ами сега? На кого всъщност прилича Никол Божинова? /СНИМКИ/

https://goreshto.net/novini/ami-sega-na-kogo-vsashtnost-prilicha-nikol-bozhinova-snimki/49582 Goreshto.net
Ами сега? На кого всъщност прилича Никол Божинова? /СНИМКИ/

Чия красота повече е наследила Никол Божинова? Сериозна въпросителна надвисна над всички фенове на Николета Лозанова!

Малката Никол Божинова постави в размисъл хилядите почитатели на Николета Лозанова. Преди дни Ни Ло публикува снимка от своето детство, на която се вижда, че приликата й с Никол е наистина огромна. Двете са били почти напълно еднакви деца. Днес обаче Ники публикува в социалната мрежа колаж от снимки на щерка си с баща й Валери Божинов. Приликата и с него е голяма. Може да се каже, че усмивката на детето е със сигурност на футболиста на Левски, но пък погледът е на майка й.

Goreshto.net се обединява около мнението, че Никол Божинова е смесица между своите родители по визия. Детето е взело най-хубавите черти от Николета и Валери и най-вероятно един ден Никол ще бъде по-красива от тях двамата. Разбира се, това може само да радва Ники и Божинов, тъй като няма по-прекрасно нещо от това детето ти да те надмине, било то и само по визия.

Все пак оставяме на вас, нашите читатели, да прецените с кого е по-голямата прилика на 2-годишната Никол Божинова!

[caption id="attachment_6176" align="aligncenter" width="300"]Никол Божинова е точно като малката Николета Лозанова, нали? Никол Божинова е точно като малката Николета Лозанова, нали?[/caption] [caption id="attachment_6177" align="aligncenter" width="300"]Николета и в наши дни е като Никол Николета и в наши дни е като Никол[/caption] [caption id="attachment_6178" align="aligncenter" width="300"]Валери Божинов също е точно като Никол, нали? Валери Божинов също е точно като Никол, нали?[/caption]

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.