Като изтървана: Първерскинята Яна Акимова се счупи от гьобеци по кръчмите! (СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/kato-iztarvana-parverskinyata-yana-akimova-se-schupi-ot-gyobeci-po-krachmite-snimki/49580 Goreshto.net
Като изтървана: Първерскинята Яна Акимова се счупи от гьобеци по кръчмите! (СНИМКИ)

Вместо вкъщи при бебето си Доменик, Яна Акимова се налива и кълчи кълки в дискотека!

Яна Акимова съвсем му отпусна края. На първескинята, която преди броени месеци роди син на бизнесмена Петко Димитров, явно изобщо не й е по вкуса да си стои у дома и да се грижи за малкия Доменик. Далеч по-приятно е да надига чаши с вино в нощния клуб на съпруга си и да върти гьобеци по малките часове на нощта.

[caption id="attachment_6157" align="alignright" width="300"]Яна Акимова Вместо при бебето, Яна Акимова върти гьобеци на чалга[/caption]

Снощи Яна Акимова буквално се счупи от кълчене и събра погледите на присъстващите в столичния Клуб 33, където пируваше в компанията на щерката на Христо Стоичков - Мика Стоичкова.

Двете дами бяха заели основното Вип сепаре в заведението и надигаха чаша след чаша, разкриха присъстващи в дискотеката очевидци. Малко по-късно, врътнала главата, Яна Акимова излязла на дансинга и разтресла тяло, за завист и на най-добрите мургави танцьорки в гетото.

[caption id="attachment_6158" align="aligncenter" width="300"]Яна Акимова и Мика Стоичкова купонясват до сутринта Яна Акимова и Мика Стоичкова купонясват до сутринта[/caption] [caption id="attachment_6159" align="aligncenter" width="300"]Яна съвсем му отпусна края Яна съвсем му отпусна края[/caption]

"Яна Акимова и Мика Стоичкова пируваха до сутринта, а Яна не спираше да се хили. По едно време явно се беше омагьосала доста от виното, защото започна да се прегръща и натиска на певеца - уж невинно и приятелски, но това не прави добро впечатление, особено за млада родителка като нея", разказват свидетели на гуляя на Яна Акимова.

[caption id="attachment_6161" align="aligncenter" width="300"]Очевидно чалгата им е любима Очевидно чалгата им е любима[/caption] [caption id="attachment_6163" align="aligncenter" width="300"]През това време Петко Димитров сменя пелени вкъщи През това време Петко Димитров сменя пелени вкъщи[/caption] [caption id="attachment_6164" align="aligncenter" width="300"]То не беше кълчене, то не беше чудо... То не беше кълчене, то не беше чудо...[/caption]

Любопитното е, че Петко Димитров не е бил забелязан на женското парти на съпругата си, така че нищо чудно, докато Яна Акимова е въртяла задни части на дансинга, бизнесменът сам да е сменял пелените на бебето Доменик.

"За Мика Стоичкова снощната вечер е нещо съвсем нормално - момичето не е семейно, няма дете, а отскоро вече няма и гадже. Затова спокойно може и да не се прибира ако не иска. Яна Акимова обаче е съвсем друга работа, но откакто е родила, това вече й е N-тото нощно купонясване. Не, че сме моралисти, но малко родилки биха го направили", коментират очевидците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.