Лепа Брена лежи на операционната маса в критично състояние

https://goreshto.net/novini/lepa-brena-lezhi-na-operacionnata-masa-v-kritichno-sastoyanie/49579 Goreshto.net
Лепа Брена лежи на операционната маса в критично състояние

Лепа Брена се бори за живота си след ужасяваща катастрофа...

Цяла Сърбия, а и цял свят в момента са със свити сърца, тъй като великата певица Лепа Брена сега се бори за своя живот, съобщава ПИК, цитирайки хърватско издание. Красавицата е катастрофирала жестоко в Хърватска, след което веднага е била откарана в местна болница. Към момента няма известие за точното й състояние, знае се само, че то е критично.

[caption id="attachment_6160" align="alignright" width="300"]Лепа Брена попадна в звезрска катастрофа на хърватска земя, състоянието й е критично Лепа Брена попадна в звезрска катастрофа на хърватска земя, състоянието й е критично[/caption]

Лепа Брена е пътувала за свой концерт в Макарска, когато автомобилът й е попаднал в звезрска катастрофа. Според слуховете, хубавицата има счупени крайници, но е много вероятно да има и вътрешни наранявания, което е много опасно. Животът й е под сериозна заплаха, научи Goreshto.net.

Операцията на голямата певица продължава вече няколко часа. Нейните фенове са в истински шок и в момента очакват вести за състоянието на своята любимка. Близките на Лепа Брена веднага са взели първия самолет за Хърватска. Всички искрено се надяват всичко с нея да се оправи, защото тя е само на 53 години.

Всеки момент се очаква да има новини за Лепа Брена, след което ще бъдат направени прогнози от хирурзите, които я оперират.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.