САМО ЗА СЕДМИЦА: Салатата, която заличи пищната задница на Дженифър Лопес /РЕЦЕПТА/

https://goreshto.net/novini/samo-za-sedmica-salatata-koyato-zalichi-pishtnata-zadnica-na-dzhenifar-lopes-recepta-2/49577 Goreshto.net
САМО ЗА СЕДМИЦА: Салатата, която заличи пищната задница на Дженифър Лопес /РЕЦЕПТА/

Дженифър Лопес постигна чудото, което мнозина чакаха отдавна!

Да, вярно е! Дженифър Лопес изгуби онова, което я отличаваше от повечето звезди - пищната си задница. Певицата го постигна само за една седмица, в която се подложи на уникална диета. Новият режим на хранене на Джей Ло се състои главно в една невероятна антиоксидантна салата, с която в продължение на седмица вечеря, научи Goreshto.net. Всеизвестно е, че именно вечерята е ключът към отслабването, защото ако е по-ранна и по-лекичка, организмът не се претоварва нощем и може много по-лесно да обработи храната.

[caption id="attachment_6134" align="alignright" width="300"]Дженифър Лопес постигна истинско чудо! Дженифър Лопес постигна истинско чудо![/caption]

Салатата на Дженифър Лопес се приготвя изключително лесно и бързо. За целта трябват 4 супени лъжици пшенични кълнове и 250 гр. нискомаслено мляко. Върху тях се настъргва една зелена ябълка. Всичко се смесва добре и е готово за консумация. Всякакви подправки са забранени.

Тази уникална салата прочиства целия организъм и значително го подмладява. Само за седмица Дженифър Лопес е изгубила цели 5 кг. от теглото си, което се е отразило най-вече на задната част на тялото й, където бяха основните мазнини при нея. Сега вече ги няма и тя е чиста от всякакви токсини. Певицата все още вечеря с тази салата, но е хубаво и останалите храненета да бъдат по-ограничени, за да има по-трайни резултати.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.