Драма: Тежкото решение за заминаването на Ваня Цветкова просълзи българите!

https://goreshto.net/novini/drama-tezhkoto-reshenie-za-zaminavaneto-na-vanya-cvetkova-prosalzi-balgarite/49573 Goreshto.net
Драма: Тежкото решение за заминаването на Ваня Цветкова просълзи българите!

Ваня Цветкова сподели личната си драма и единствения възможен изход!

Обичаната актриса Ваня Цветкова взе тежко решение, подтикнато от личната й драма, която разплака многобройните й почитатели в България. А колегите й от киното и театъра не искат да повярват. Истината обаче е, че Ваня Цветкова е принудена да си вземе нещата и да напусне родината.

Ваня Цветкова заминава за Америка, където ще продължи живота си - далеч от това, което цени и обича безмерно, а именно актьорската професия, близките и феновете си. Това съобщила самата тя на най-близките си колеги и приятели, защото решила да си тръгне, без да вдига излишен шум около себе си, разкриха източници от театралните среди в столицата.

[caption id="attachment_6109" align="alignright" width="300"]Ваня Цветкова Ваня Цветкова няма друг избор, освен да напусне родината[/caption]

"Ваня Цветкова е съсипана, но няма друг избор. След снимките на няколкото сериала, в които участва, тя няма работа и вижда, че изборите пред нея са само два - да седи в България и да се запише в Бюрото по труда, или да се прибере в САЩ, където поне може да разчита на нормален живот. Там е и синът й, което я накара категорично да се ориентира към заминаване", разкриват колеги на Ваня Цветкова.

От няколко дни насам Ваня Цветкова била страшно тъжна и затворена в себе си, защото повторната раздяла с най-близките й хора я измъчвала страшно много. Актрисата обаче няма друг избор, освен да си стегне куфарите и да отлети за Страната на неограничените възможности.

Най-съкрушени от заминаването й били колегите от сериала "Фамилията" и особено чаровният Асен Блатечки, който страшно много се сприятели с Ваня Цветкова покрай сериала и общото им журиране във формата "България търси талант".

Източници дори споделят, че Асен Блатечки дори смятал да помоли Ваня Цветкова да стане кръстница на сина му след раждането, но очевидно това няма да се осъществи. Ваня Цветкова вече е планирала заминаването си и ще си тръгне от родината, макар и със сълзи в очите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.