УБИЙСТВЕНО ФОТО: Вижте Николета отново горещо руса!

https://goreshto.net/novini/ubiystveno-foto-vizhte-nikoleta-otnovo-goreshto-rusa/49571 Goreshto.net
УБИЙСТВЕНО ФОТО: Вижте Николета отново горещо руса!

Николета Лозанова изпълни заканата си и отново е руса! Красивата водеща на "Поверително" смени за пореден път своята прическа, за радост на почитатели си!

Валери Божинов е огромен щастливец, защото притежава една жена, която постоянно се грижи за своята визия и я поддържа. Поредното доказателство за това е новата прическа на Николета Лозанова. Хубавицата отново е блондинка и е по онзи горещ начин, който само естетите на женска красота могат да оценят.

Преди няколко дни Николета обеща на своите фенове, че им е приготвила голяма изненада и загатна, че отново ще стане русокоса красавица. И Ники наистина го направи. Пак мина към отбора на блондинките, което със сигурност омайва Валери, тъй като е известна неговата слабост към светлия цвят на женската коса.

Това е вторият период на Николета Лозанова с изцяло руса коса. Първият беше доста отдавна, когато все още се изявяваше по подиумите. Тогава тя стана популярна, а доколкото гласят слуховете, Ни Ло е била блондинка и в училище. Фотото, което Goreshto.net излага на вниманието ви обаче, показва цялата прелест на Николета, тъй като тя вече е блондинка в най-разкошната женска възраст (25-30 г.).

Вижте снимка на Николета с руса прическа! Едно убийствено фото, което не е за изпускане!

nikoleta-rusa

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.