Ето така Бориса Тютюнджиева стана нов човек /сваля по килограм на ден/

https://goreshto.net/novini/eto-taka-borisa-tyutyundzhieva-stana-nov-chovek-svalya-po-kilogram-na-den/49562 Goreshto.net
Ето така Бориса Тютюнджиева стана нов човек /сваля по килограм на ден/

Бориса Тютюнджиева успя да се втали изключително бързо, въпреки че и преди това нямаше особена нужда!

Като всяка влюбена жена, и Бориса Тютюнджиева сериозно наблегна на визията си наполседък, за да стане още по-красива за своя любим Андрей Арнаудов. Манекенката свали цели 5 кг. в последните 5 дни, научи Goreshto.net. Тя го стори благодарение на уникална диета, която я направи не само по-слаба, но и много по-здрава.

[caption id="attachment_6031" align="alignright" width="300"]Бориса Тютюнджиева стана още по-прелестна за Андрей Бориса Тютюнджиева стана още по-прелестна за Андрей[/caption]

Режимът на хранене, който Бориса Тютюнджиева използва в последно време, се състои единствено в употребата на сушени плодове и ядки. Всяка сутрин тя си прави невероятна смес от двете. Сипва в една купа 150 гр. ядки и към тях прибавя 300 гр. от най-различни сушени плодове. Хубаво е да се разбърка добре и да се постави купата за около час в хладилника. После започва консумацията, като цялата купа е предназначена за целия ден и се яде на части.

Ето така Бориса Тютюнджиева стана още по-изящна дори от преди. Разбира се, тя нямаше никаква нужда от сваляне на килограми, но предвид професията и суетността си, явно е решила да се втали още повече. Най-хубавото на тази диета е, че я е накарало да се почувства много по-добре чисто физически и затова продължава да я спазва. Все пак не трябва да прекалява, защото с този хранителен режим се смъква до килограм на ден, а нейното тегло вече е достатъчно ниско.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.