Малката Мария Игнатова направи фурор в мрежата! (ВИЖТЕ Я КАТО ДЕТЕ)

https://goreshto.net/novini/malkata-mariya-ignatova-napravi-furor-v-mrezhata-vizhte-ya-kato-dete/49544 Goreshto.net
Малката Мария Игнатова направи фурор в мрежата! (ВИЖТЕ Я КАТО ДЕТЕ)

Като дете Мария Игнатова е била също толкова очарователна!

Малката Мария Игнатова предизвика същински фурор в мрежата. Чаровната актриса и водеща публикува свой фотос от хлапашките си години, на която е заедно с родителката си и своя брат. За броени минути фотосът се превърна в хит и събра стотици лайкове и коментари.

Оказа се, че и като дете, Мария Игнатова е била същата чаровница и неотразима сладурана, а широката усмивка не слиза от лицето й. Единствената разлика - освен годините, разбира се, е цветът на косата й, който е доста по-тъмен от настоящия. Русокосата Мария Игнатова обаче е запазила детското си излъчване и до днес, за радост на благоверния й Димитър Рачков.

[caption id="attachment_5902" align="alignright" width="300"]Мария Игнатова Мария Игнатова е запазила детското си излъчване и до днес[/caption]

Причината Мария Игнатова да покаже своите детски снимки, е желанието й да дари Димитър Рачков с дъщеричка. "Искам да си имаме момиченце, което да бъде също като мен", леко нескромно, но с много чар заявява Мария Игнатова.

Според водещата на "Господари на ефира", момченцата в рода им вече са достатъчно, тъй като Димитър Рачков има син и от предишната си съпруга. И тъй като Мария Игнатова не смята за завъжда "футболен отбор", тя все по-силно си мечтае в дома им да тича малко сладко момиченце.

[caption id="attachment_5903" align="aligncenter" width="300"]Ето я малката Мария Игнатова Ето я малката Мария Игнатова[/caption]

Единственият проблем за Мария Игнатова е, че засега това не може да стане чисто физически. "С Димитър Рачков ще бъдем разделени почти през цялото лято, така че идея нямам как да реализирам "проекта" си", смее се тя.

Припомняме, че сега тя обикаля цяла България заедно с Алекс Раева, за да подбират участници за предстоящия нов сезон на "X Factor". Кастингите ще продължат до края на август, а през това време Димитър Рачков работи в столицата.

Има ли желание обаче, всичко може да се постигне. И нищо чудно в началото на зимния период Мария Игнатова и Димитър Рачков да ни зарадват с чудната новина.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.