Истината за любовта на Григор Димитров към Маша лъсна в СНИМКИ

https://goreshto.net/novini/istinata-za-lyubovta-na-grigor-dimitrov-kam-masha-lasna-v-snimki/49538 Goreshto.net
Истината за любовта на Григор Димитров към Маша лъсна в СНИМКИ

Григор Димитров се появи в спиращи дъха снимки, на които е безкрайно щастлив с Мария Шарапова!

Какво щастие, каква наслада, какава любов... Всичко това го изпитва Григор Димитров, който в продължение на година и половина живее с най-красивата си колежка в света. Да, това е Мария Шарапова. Рускинята, която някога бе обявена за високомерна и доста трудна за всеки мъж, падна в плен на скромното българско момче от Хасково.

Гришо и Маша към този момент се намират в Мексико, пише ПИК. Там се видя цялата истина за тяхната любов и много добре си личи щастието, което Григор Димитров има в душата си, когато е с Шарапова. Двамата разпускат след тежкия "Уимбълдън", в който Гришо беше много близо до чудото, а именно титлата.

Вижте как се забавлява Григор Димитров с руската блондинка! Можем да му завидим благородно, но той си заслужи това щастие, смята Goreshto.net.

[caption id="attachment_5852" align="aligncenter" width="300"]Григор Димитров разпуска с любимата си в джакузи Григор Димитров разпуска с любимата си в джакузи[/caption] [caption id="attachment_5853" align="aligncenter" width="257"]Маша и Гришо флиртуват с камерата Маша и Гришо флиртуват с камерата[/caption]

Григор Димитров скоро може да предложи брак на своята възлюбена, твърдят някои чуждестранни медии.

[caption id="attachment_5854" align="aligncenter" width="238"]Влюбената двойка в Мексико Влюбената двойка в Мексико[/caption] [caption id="attachment_5856" align="aligncenter" width="239"]Ето заради тази гледка (вдясно) Григор Димитров е огромен щастливец Ето заради тази гледка (вдясно) Григор Димитров е огромен щастливец[/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.