Върховна простотия: Решението на Мария втрещи всички!

https://goreshto.net/novini/varhovna-prostotiya-reshenieto-na-mariya-vtreshti-vsichki/49536 Goreshto.net
Върховна простотия: Решението на Мария втрещи всички!

Мария повече от всякога доказа, че не е в ред с представата за себе си!

Певицата Мария или Мара Отварачката за пореден път доказа, че не е съвсем наред в представите за собствената си персона. Тя сътвори поредната колосална глупост и взе решение, което втрещи всички - особено Християн Гущеров и колежките й от Пайнер.

Мария се фръцна и заяви на Християн Гущеров, че за предстоящото турне на Пайнер държи да има огромна луксозна лимузина, с която да се придвижва из градовете, както и след нея да върви кортеж от няколко автомобила. Невероятно, но истина - това е решението на Мария, за да участва в турнето.

[caption id="attachment_5838" align="alignright" width="300"]Мария Мария се взе за световна звезда[/caption]

Първоначално Християн Гущеров едва не се задавил от изненада, но Мария не искала и да чуе - държала на своето и била готова дори да му вдигне скандал. Разбира се, след това, типично в своя хитър женски стил, успяла да го убеди и да получи своето.

Новината, че Мария ще се придвижва на турнето досущ като световно величие от ранга на Мадона или Дженифър Лопес, първоначално накарало колежките й да избухнат в кикот.

След това обаче се освестили и към днешна дата Мария е най-одумваната и осмивана певица от турнето на Пайнер.

Още повече, че миньончето Мария почти докарало до фалит Християн Гущеров заради десетките тоалети, обувки, чанти и аксесоари, които настояла да й купи преди "големите концерти".

"Ще им покажа, че съм изпълнител, който не пее пред по-малко от 10 000 души публика, а и стайлингът ми по нищо не отстъпва на нито една от западните звезди. Това, че живея в България, не означава, че пазарувам от битака, а Дженифър Лопес само може да си позволи дрехи от световни дизайнери", насосвала Мария, за шок и ужас на нормалните й познати.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.