Алисия разплака Валерко, Ники Михайлов я сряза остро!

https://goreshto.net/novini/alisiya-razplaka-valerko-niki-mihaylov-ya-sryaza-ostro/49523 Goreshto.net
Алисия разплака Валерко, Ники Михайлов я сряза остро!

Алисия постъпи нечувано с малчугана Валери младши!

Певицата Алисия прекали по отношение на сина си Валери младши. Тя дори разплака детето, заради което бе остро срязана от Ники Михайлов. Това разкриват близки до Алисия източници.

Работата била там, че Алисия дотолкова е вманиачена в перфектната си фигура и стремежа към съвършенство, че прехвърлила болните си амбиции и върху сина си Валерко. Алисия решила, че детето има... корем и го заставила да започне диета. Под зоркия й поглед и наставления, вече цяла седмица малкият Валерко бил принуден буквално да се тъпче с риба и минерална вода.

[caption id="attachment_5743" align="alignright" width="300"]Алисия Алисия си внуши, че Валерко има корем. Мъчи го с диета[/caption]

Това дошло прекалено за детето, което като всяко друго, си умира за сандвичи, пици и сладкиши. Алисия обаче не му давала нито едно от тях, а постоянно го следяла какво яде. Накрая Валерко не издържал и се разплакал с глас, молейки родителката си да му купи най-обикновен дюнер.

Това се случило пред погледа на любимия на Алисия Ники Михайлов, който разбира се, веднага се намесил и взел страната на момченцето. Ники Михайлов остро срязал Алисия като й напомнил, че това е 10-годишно дете, което не може да спазва диети като манекенка.

[caption id="attachment_5744" align="aligncenter" width="300"]Малкият Валерко лишен от любимите за децата храни Малкият Валерко лишен от любимите за децата храни[/caption]

"Момченце е, остави го да яде, каквото му е сладко. Плюс това къде видя, че е пълен и има корем?! Това е абсурдна работа", скастрил Ники Михайлов Алисия и още от първия павилион купил на малкия Валери огромен хот-дог, разказват близки до звездната двойка.

Конското на Ники Михайлов подействало като отрезвител за Алисия и тя склонила Валерко да бъде награден с любимата си храна. Но въпреки това леко продължила да се цупи. Макар в случая изобщо да не е права, тъй като малкият Валерко е всичко друго, но не и пълно дете.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.